Peste 300 de branduri expun la principalul târg al industriei beauty din România, Cosmobeauty EXPO 2023

Publicat pe 24 Mai 2023
COSMOBEAUTY EXPO 2023, EDITIA #15, pe scurt: • Intrarea gratuită • Programul de vizitare a târgului este vineri – sâmbătă – duminică(23-25 iunie) de la 10.00 la 18.00. • Sunt peste 5.000 mp de standuri expoziționale cu vânzare • Peste 320 de branduri beauty & health participante • Un eveniment cu o scenă pe care se derulează în paralel cu târgul, zeci de prezentări, show-uri și seminarii de specialitate pentru specialiști dar și pentru publicul larg, pasionat de frumusețe.

Peste 300 de branduri beauty participă la Cosmobeauty Expo 2023 - principalul târg cu vânzare al industriei frumuseții din România – unde zeci de firme vor expune și vinde produse de cosmetică facială si corporală, produse de machiaj, de coafură, de frizerie, de manichiură-pedichiură, pedichiură medicală, produse de dermopigmentare, echipamente de slăbit și anti-aging sau unde vor prezenta oferte educaționale, cursuri de calificare sau de reconversie în domeniul înfrumusețării » (Isabela Vasile, CEO&Founder Cosmobeauty EXPO)

Ce înseamnă Cosmobeauty pentru Industria Beauty din România?

"Mai mult decât o expoziție cu vânzare în care sute de branduri își prezintă anual produsele, echipamentele sau serviciile, târgul Cosmobeauty Expo – îi conectează pe toți cei care activează în domeniul înfrumusețării, indiferent că vorbim despre producători, distribuitori, asociații sau școli de profil.

Sunt 3 zile de târg cu vânzare, 3 zile pline, de la ora 10.00 la 18.00, de pe 23 pe 25 iunie la Sala Polivalentă din București, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

E un eveniment impresionant în care avem alături de noi nume cele mai mari din industrie. Aș vrea să punctez însă și câteva dintre evenimentele care vor avea loc pe scena Cosmobeauty în perioada 23-25 iunie 2023: Gala Premiilor Industriei de Înfrumusețare din România – vineri, 23 iunie – unde premiem cele mai bune produse de înfrumusețare și pe elita domeniului, HairExperts Meet-up, tot vineri, 23 iunie, în premieră națională - unde se întâlnesc top experții care fac parte din programul The Hair Festival - un eveniment de global hair education destinat tuturor profesioniștilor români care își doresc să practice această profesie la nivel de excelență. Apoi, Professsional Beauty Influencer Awards (PBIA)– eveniment organizat de PADIR (Patronatul Antreprenorilor din Industria de Înfrumusețare din România) și Cosmobeauty, sâmbătă, 24 iunie, unde îi aplaudăm la scenă deschisă pe cei mai buni specialiști și totodată pe cei care s-au dovedit a fi reali influenceri beauty. Și tot pe 24 iunie va avea loc și Cosmessencia, ediția a 2-a – conferință dedicata cosmetologiei și trendurilor, dar și multe alte manifestări la 360 de grade, pe subiecte legate de înfrumusețare și lifestyle."

Vă invităm, deci, timp de 3 zile, într-o călătorie multi-senzorială care vă va dezvălui evoluția viitoare a industriei frumuseții din România!

@cosmobeauty.romania; Info: office@rougemedia.ro, www.cosmobeauty.ro

#targbeauty #CosmobeautyExpo2023 #GalaCosmobeauty2023 #PBIA2023 

Evenimentul este organizat de Rouge Media, cel mai important jucător din piața de evenimente profesionale beauty & wellbeing.

Domenii: Lifestyle

Rouge Media

Cosmobeauty Expo Romania, cel mai mare târg cu vânzare dedicat domeniului înfrumusețării. Eveniment lider de piață.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!