Peste 80% acoperire nationala la piese auto

Publicat pe 11 Octombrie 2018
Luna octombrie aduce un nou val de anunturi de vanzare si cumparare de piese auto pe piata din romania, cele mai cautate piese find cele din gama audi unde numarul de cautari a crescut cu 10% fata de luna anterioara.

Luna octombrie aduce un nou val de anunturi de vanzare si cumparare de piese auto pe piata din romania, cele mai cautate piese find cele din gama audi unde numarul de cautari a crescut cu 10% fata de luna anterioara.

Astfel cele mai cautate piese din parcurile de dezmembrari auto devin cele de la marca audi, urmate indeaproape de cele de la Mercedes si Volvo. Astfel dezmembrarisipeieseauto.ro, cea mai mare platforma de piese auto din Romania capata o acoperire nationala de 81%, acoperint majoritatea judetelor tarii cu pest 65 de parcuri de dezmembrari inscrise pe site.

Astel puteti beneficia de peste 520.000 de anunturi pe site prin intermediul carora puteti gasii apoape orice piesa aveti nevoie, fiecare parc avand in medie peste 800 de anunturi postate deja pe site.

Chiar daca nu gasiti o anumita piesa in cele peste 600.000 de anunturi, puteti face o solicitare prin intermediul dezmembrarisipieseauto.ro prin care cererea dumneavostra pentru respectiva pieasa este trimisa instant catre cele 65 de parcuri de dezmembrari, urman a fi imediat anuntat in momentul in care piesa cautata se gaseste la unul dintre distribuitorii de pe site. In felul acesta putem acoperii ori ce fel de cerere din domeniul auto.

Platforma are peste 3000 de utilizatori zilnici care vin cu diverse solicitari, majoritatea dintre acestea fiind onorate in maxim 48 de ore de la trimiterea solicitarii catre parcurile auto. Peste 30 de apeluri zilnice in medie per parc din partea clientilor sunt solutionate astfel.

De aceea platforma continua sa creasca si sa deserveasca un segment tot mai numeros de clienti fara a fi nevoie decat de cateva clickuri in fata calculatorului, venind cu cele mai bune preturi de pe piata, puteti alege furnizorul cu pretul cel mai mic dar si usurinta utilizarii platformei atrage zilnic noi clienti.

De asemenea in fiecare luna sunt adaugate noi parcuri auto, oferta crescand de la luna la luna iar platforma vine cu update-uri saptamanale care imbunatatesc atat experienta utilizatorului cat si simplificarea modului prin care se face o comanda sau se cauta un anumit produs.

Domenii: Auto

DSPA AUTO SOFT SRL

Dezmembrarisipieseauto.ro va ofera anunturi vanzari, cumparari cu piese auto din dezmembrări și piese noi .Parcuri de dezmembrări din România !

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →