Peste 8000 de programe de licenta, masterat si doctorat la cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud si Est

Publicat pe 13 Martie 2018
In acest sfarsit de saptamana, pe 17-18 martie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc editia cu numarul 22 RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare targ international de universitati din Europa de Sud-Est aduce în atentia vizitatorilor informatii despre peste 8000 de programe de studiu de la nivel licenta, masterat si doctorat de la peste 100 de universitati si institutii educationale din peste 18 tari. În plus, cei interesati de alternative educationale pot participa la o noua editie a conferintei RIUF YouForum, unde vor avea ocazia sa interactioneze cu specialisti din diferite domenii de activitate din Romania.

Cel mai mare numar de universitati si institutii educationale la un eveniment educational din Romania

Cea de-a 22-a editie RIUF aduce pentru vizitatori cel mai mare numar de tari reprezentate la un eveniment educational din Romania. Pe 17-18 martie acestia vor putea afla informatii în premiera despre programe de studiu, conditii de admitere, taxe, burse sau oportunitati de dezvoltare direct de la cele peste 100 de universitati si institutii educationale din peste 18 tari printre care si Singapore, Grecia, Italia, Danemarca, Suedia, Romania sau Letonia. Cei interesati sa studieze în tarile nordice vor avea ocazia sa afle detalii despre sistemul gratuit de educatie din Danemarca, Norvegia si Suedia direct de la reprezentantii University of Southern Denmark, BI Norwegian Business School sau Jönköping University. Mai mult decat atat, vizitatorii vor putea afla informatii despre taxele mici de studiu din Germania, Grecia sau Franta si vor putea interactiona cu reprezentanti ai universitatilor de top din lume din Marea Britanie si Olanda. 

Peste 35 de sesiuni, ateliere practice si prezentari ale universitatilor la Sala Palatului

Prin intermediul conferintei RIUF YouForum tinerii pot afla ce cariera sau program de studiu li se potriveste, inspirandu-se de la cei peste 45 de invitati. Mai mult decat atat, acestia pot participa la 20 de prezentari ale universitatilor si ale programelor de studiu din Romania si din strainatate si pot interactiona direct cu reprezentantii celor mai bune universitati din lume. RIUF YouForum include sesiuni de discutii si ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din Romania, printre care se numara si Hyperliteratura, Renault, HaHaHa Production, Teach for Romania sau Ideo Ideis

Andreea Esca, George Buhnici (I like IT), Bogdan Badea (eJobs), Monica Felea (Divan Film Festival) si George Andreescu (Gojira) sunt printre invitatii conferintei RIUF YouForum Bucuresti.

In cadrul sesiunilor de discutii, invitatii urmaresc sa ofere exemple personale prin care sa motiveze tinerii în alegerile lor viitoare. Andreea Esca, George Buhnici (I like IT), Bogdan Badea (eJobs), George Andreescu (Gojira) sunt doar o parte din cei peste 45 de invitati prezenti pe 17-18 martie la cea de-a patra editie RIUF YouForum din Bucuresti.

Sesiunile de discutii vor pune accent pe educatie, oportunitati pentru tinerii pana în 24 de ani, joburi de succes si tehnologie, în timp ce, atelierele urmaresc sa învete tinerii cum sa realizeze un CV remarcabil, cum sa foloseasca retelele de socializare în avantajul lor, ce înseamna marketingul online si cum sa îsi dezvolte creativitatea, IT, cum poti aplica la o universitate în strainatate sau criminologie.

Pentru a participa la RIUF, cei interesati sunt încurajati sa intre pe www.riuf.ro si sa completeze formularul de înregistrare. Mai mult decat atat, pot consulta programul conferintei si îsi pot rezerva locul la sesiunea sau atelierul dorit. 

Cei care nu pot ajunge în Bucuresti în acest weekend sunt asteptati la editiile RIUF din Cluj-Napoca, pe 20 martie, la Sala Polivalenta, Iasi, pe 22 martie, la Palas Congress Hall si Brasov pe 24 martie, la Brasov Business Park.

Domenii: Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!