Pesticide-AZ.ro – Achizitioneaza o gama variata de fungicide care protejeaza plantele de diferite tipuri de boli

Publicat pe 10 Mai 2017
Industria produselor fitosanitare a creat produse specializate care patrund in interiorul platelor si le protejeaza de boli. Acestea se numesc fungicide si ajuta la cresterea eficienta a culturilor.

Puteti achizitiona acest tip de tratamente accesand magazinul online Pesticide-AZ.

Indiferent de anotimp sau stadiul de dezvoltare, culturile agricole pot fi afectate de boli. Tocmai de aceea specialistii au creat tratamente speciale care ajuta plantele in procesul de dezvoltare, facandu-le rezisente in fata daunatorilor.

Produsele din aceasta categorie se numesc fungicide si au rolul de a tine la distanta orice fel de ciuperca sau virus care pot distruge culturile agricole.

Fugicidele sunt eficiente in legumicultura si agricultura

Indiferent de tipul culturilor (de legume sau cereale), plantele pot fi afectate de boli. Tocmai de aceea fermierii care detin suprafete cultivate cu astfel de plante folosesc tratamente speciale pentru a ajuta rosiile, ardeii, carofii, graul sau porumbul sa reziste in fata parazitilor.

In prezent, pe piata exista doua tipuri de tratamente aplicate pentru a preveni imbolnavirea plantelor. Este vorba despre fungicidele sistemice si fungicidele de contact.

Substantele care intra in compozitia produselor din prima in categorie patrund tesuturile plantelor si se deplaseaza in interiorul acesteia, de la radacina si pana la frunze.

Astfel, culturile vegetale carora le-a fost aplicat un astfel de tratament au o rezistenta crescuta in fata bolilor

Eficienta acestor tratamente este dovedita si prin faptul ca sunt absorbite de plante in maximum 3 ore si stopeaza infectiile deja instalate in corpul plantei bolnave.

Fungicidele de contact au o aplicare locala si distrug bacteriile sau ciupercile din zona afectata a plantei. Comparativ cu fungicidele sistemice, tratamentele aplicate local nu se respandesc de la radacina la varfuri, ci actioneaza exact acolo unde este depistata problema. Totusi ele nu ofera o protectie integrala a culturii.

Pesticide-AZ.ro asigura agriculturilor fungicide eficiente

Persoanele interesate pot achizitiona fungicide eficiente, omologate de specialisti, prin intermediul fitofarmaciei virtuale si magazinului online, denumit Fermierul. Special pentru protectia culturilor de vita de vie, tomate sau cartofi puteti achizitiona fungicidul Manfil (20 de grame), produs sub licenta Indofil Chemicals Company.

Acest tratament este un fungicid de contact, cu un spectru larg de actiune. Combate bolile eficient atunci cand este aplicat in urma initierii unui program de tratamente preventive.

De asemenea, pentru o protectie preventiva impotriva ciupercilor puteti cumpara fungicidul de contact Captan 80WDG. Produsul se aplica in perioada de vegetatie, prin stropirea periodica a plantelor.

Substanta se dizolva in apa, iar pentru a evita aparitia efectelor adverse este foarte important sa cititi cu atentia instructiunile de utilizare inscriptionate pe ambalaj. Captan 80 WDG este creat pentru protectia culturilor de castraveti, tomate, vita de vie, ceapa, dar si a pomilor fructiferi, precum marul sau prunul.

Special creat pentru cultivatorii de tutun sau fasole, Pesticide-AZ.ro comercializeaza tratamentul Marpan (15 gr ).

Acest produs este un fungicid de contact care are inclus in compozitia sa chimica captan. Este ambalat sub forma de granule, care se dizolva in apa. Substanta se utilizeaza preventiv dar si in stadiile incipiente ale bolilor. In cazurile speciale, aplicarile se repeta la un interval de 7-10 zile.

Pesticide-AZ.ro – Cei mai ieftini de pe net!

Telefon: 0724 254 542

Domenii: Agricultura

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!