Pesticide-AZ.ro - Recomanda sporirea productivitatii in agricultura prin aplicarea corecta a produselor pe baza de ingrasamant

Publicat pe 3 Mai 2017
Factorii climaterici sau factorii tehnologici influenteaza uneori negativ culturile agricole, fapt din cauza caruia scade productivitatea.

Carentele nutritive provocate de unul sau mai multi factori pot fi corectate de aplicarea produselor specifice pe baza de ingrasamant foliar.

Expertii Pesticide-AZ va prezinta modul de aplicare corect al produselor pe baza ingrasamant foliar

Aplicarea acestui tip de produse este simplu si cu efect sigur, atunci cand sunt efectuate si urmate corect instructiunile mentionate pe ambalajele produselor.

Pentru a reduce numarul de aplicari, este recomandat ca aplicarea foliara sa se efectueze intr-un mix cu alte produse fitosanitare.

Aplicarea foliara trebuie facuta direct pe suprafata frunzelor, recomandabil fiind sa se aiba in vedere aplicare si pe partea inferioara, pentru o acoperire perfecta;

Fertilizarea cu produse pe baza de ingrasamant foliar trebuie facuta la o temperatura de maxim 24 grade, dimineata sau seara, cand aerul este rece;

Aplicarea de produse pe baza de ingrasamant foliar asigura nutrientii de care planta este privata din diverse motive, pregatind-o pentru conditii viitoare extreme, precum seceta si alte conditii dure ce nu pot fi prevazute;

Pentru efecte maxime, se va evita aplicarea de produse pe baza de ingrasamant foliar in conditii climative nefavorabile, precum vant puternic, ploaie sau arsita. De mentionat insa ca umiditatea sporeste actiunea aplicarii foliare;

Aplicarea acestui tip de produse este o necesitate si nu o optiune, fertilizarea cu ingrasaminte foliare devenind in ultimele decenii un proces integrant in manevrarea culturilor de catre agricultori.

Avantajele produselor pe baza de ingrasamant foliar

Aceste produse pe baza de ingrasamant foliar nu sunt toxice, nu sunt corozive si mai ales, nu polueaza;

Sunt usor de utilizat si aplicat pentru toti agricultorii;

Actiunea lor este sigura, atunci cand sunt achizitionate produse certificate, distribuite de magazine ce comercializeaza doar produse calitative. Compania Fermierul, reprezentata de pesticide-az.ro dispune de produse de calitate, menite sa vina in sprijinul agricultorilor mici si mari;

Culturi cu recolte sanatoase si bogate, ce contribuie la prosperitatea economica;

Compania Fermierul este de ani de zile aliatul de nadejde al agricultorilor ce intampina probleme diverse. Cu peste 60 de produse pe baza de ingrasamant foliar, pesticide-az.ro va pune la dispozitie produse cu un singur compus chimic (Potasiul, care asigura calitatea solului, fiind un element cheie in dezvoltarea plantelor), dar si produse complexe (potasiu si alte minerale esentiale unei cresteri optime: Zinc, Calciu, Magneziu, Fier).

Unul dintre cele mai populare produse este Crop Max, care nu doar ca asigura toate mineralele de care plantele au nevoie pentru a se dezvolta armonios, dar pregateste si imbunatateste comportamentul culturilor pentru tratamente ulterioare.

Pentru cei care au nevoie de ajutarea cresterii florilor, un produs eficient este Microvigor Oil, care optimizeaza gradul de absorbtie a nutrientilor si acopera planta cu o pelicula protectoare ce functioneaza eficient cu alte tratamente.

Puteti vizualiza categoria de produse pe baza de ingrasamant foliar accesand website-ul companiei: www.pesticide-az.ro)

In cazul in care aveti nevoie de consultanta in vederea unei oferte specializate, puteti lua legatura cu unul dintre expertii companiei Fermierul.

Echipa formata din ingineri agronomi si ingineri horticoli va ofera cele mai bune variante pentru ca dumneavoastra sa deveniti un agricultor specilizat in culturi sanatoase.

Telefon: 0250.772.566 / 0726.214.441

Domenii: Agricultura

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!