Pesticide-AZ.ro - Utilitatea aplicarii de acaricide culturilor agricole diverse

Publicat pe 2 Mai 2017
An de an, daunatorii dau batai de cap agricultorilor, fie ca este vorba de culturile de legume, de pomi fructiferi sau de recolte de cereale.

 De aceea, fiecare fermier trebuie sa se pregateasca pentru aplicarea solutiilor potrivite, precum procedurile de tratare a culturilor cu acaricide, despre care se stie ca actioneaza impotriva acarienilor, dar si a altor tipuri de insecte.

Pesticide-AZ.ro ne informeaza cum si de ce se utilizeaza categoria acaricide

Protectia plantelor

Acaricidele combat in mod particular acarienii - daunatori care apartin clasei arahnidelor (paianjeni), caracterizate prin: dimensiuni microscopice - avand astfel posibilitatea si mobilitatea de a se deplasa pe frunze si infiltrandu-se in organismul plantelor. Totodata, acarienii se folosesc de trompa, cu care pot intepa, musca si manca plantele, astfel daunand foarte mult recoltelor.

Siguranta consumatorilor

Pe de alta parte, acarienii transmit mai multe boli grave oamenilor (exemplu: febra recurenta, encefalita etc), drept pentru care folosirea si aplicarea de acaricide este mai mult decat necesara pentru culturi sanatoase si produse care nu reprezinta un pericol pentru consumatori.  

Tipuri de acaricide comercializate de Pesticide-AZ.ro – Cei mai ieftini de pe net

Compania Fermierul, reprezentata in mediul online prin intermediul magazinului online Pesticide-AZ.ro va pune la dispozitie mai multe solutii impotrica acarienilor, dupa cum urmeaza:

Acaricide pe baza de sulf, care actioneaza sigur si precis;

Acaricide cu compozite activa care permit aplicarea diversificata pentru toate tipurile de culturi: pajisti, livezi de pomi fructiferi, gradini de legume, dar si recolte de cereale (rapita, grau, lucerna). Exemplu: dimetoat.

Aceste acaricide sunt comercializate in cadrul magazinului online Pesticide-AZ.ro intr-o varietate de ambalaje si cantitati, de la solutii lichide incapsulate cu concentratie mare (in recipiente 10ml), la solutii pulbere, sau variante diluabile.

Fermierul de la Pesticide-AZ.ro va pune in vedere faptul ca produsele din categoria acaricide sunt de o siguranta si eficienta maxima, cu conditia sa fie respectate indicatiile de preparare si aplicare, atat pentru siguranta utilizatorului, cat si pentru rezultatele optime in ceea ce priveste culturile tratate.

O alta mentiune consta in respectarea timpului de pauza inainte de recoltare, pe care specialistii companiei Fermierul o descriu ca fiind timpul exact in care substanta activa dispare de la momentul aplicarii, pentru ca produsele culese sa fie sigure pentru consum.

Cu o activitate intensa inca din anul 2004, Fermierul este furnizorul potrivit atunci cand doriti sa organizati un plan de combatere a daunatorilor, dar si alte produse de care agricultorii au nevoie pentru intretinerea culturilor si obtinerea celor mai bune rezultate.

Calitatea produselor este garantata atat de echipa de specialisti (ingineri agronomi, ingineri horticoli, eeconomisti etc) care verifica si certifica produsele si substantele comercializate, oferind solutii potrivite pentru toti clientii, dar si prin colaborarea cu unii dintre cei mai importanti producatori din domeniu (marci importante precum: Osho, Bayer sau Kenogard).

Raportul calitate pret este si el un factor de decizie atunci cand va decideti sa achizitionati acaricide, pesticide sau insecticide, in functie de problema pe care doriti sa o tratati, iar magazinul online Pesticide-AZ.ro este recunoscut pentru practicarea unor preturi avantajoase.

Pentru a afla mai multe detalii despre compania Fermierul si produsele comercializate, accesati website-ul: www.pesticide-az.ro

Fie ca ati stabilit deja problema cu care va confruntati si stiti de ce produs aveti nevoie sau fie ca aveti nevoie de consultanta, specialistii companiei Fermierul va stau intotdeauna la dispozitie.

Pesticide-AZ.ro – Date de contact

Nr. Telefon: 0250 772 566 / 0726 214 441

E-Mail: contact@pesticide-az.ro

Adresa Depozit Pesticide: Localitatea Mihaiesti, Jud.Valcea (Depozit Mihaiesti)

Domenii: Agricultura

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!