Petrecerea copilului tău: accesorii necesare şi sfaturi utile

Publicat pe 15 August 2021
Următoarea aniversare este momentul pe care copilul tău îl aşteaptă de îndată ce s-a terminat petrecerea precedentă. La început numără lunile, apoi săptămânile, zilele şi minutele până când se va putea bucura împreună cu rudele şi prietenii.

Pentru toate acestea, tu ca părinte eşti mai mult decât un organizator, eşti cel care împlineşte visele copilăriei. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să devii un adevărat maestru de ceremonii pentru copii.

Întocmeşte lista de oaspeţi şi invită-i

Lista de invitaţi este un barometru real al fiecărei petreceri. Întocmirea cât mai realistă a acesteia te ajută să te încadrezi într-un buget şi să alegi locaţia potrivită. În funcţie de specificul petrecerii vei putea comunica invitaţilor dacă pregătirea este destinată exclusiv copiilor sau aceştia sunt bineveniţi împreună cu însoţitorii lor adulţi. În ceea ce priveşte modalitatea de invitare, aceasta poate fi clasică imprimată sau digitală. Pe lângă invitaţiile tipărite, pe care le găseşti online sau în librării, cu puţin talent şi efort poţi personaliza nişte modele unice. Te bucuri astfel şi de prilejul lucrului manual împreună cu copilul tău sărbătorit, care va simţi şi satisfacţia implicării în proiect. Dacă timpul nu îţi permite sau cercul tău de apropiaţi nu verifică niciodată căsuţa poştală tradiţională, poţi folosi fără probleme mijloacele moderne de comunicare. Esenţial este ca în mesaj să se regăsească informaţii importante cu privire la dată, oră, locaţie, tematică, dacă petrecerea se va prelungi peste noapte şi eventual RSVP.

Accesorii pentru masă

Alegerea acestora depinde de cât de mult doreşti să te implici în organizarea petrecerii. Dacă doreşti, poţi externaliza complet acest serviciu: angajezi o firmă specializată care se ocupă de evenimente, comunici care îţi sunt dorinţele, te bucuri de ele şi plăteşti. În schimb, dacă vrei ca petrecerea să-ţi poarte amprenta, trebuie să aloci timp şi energie. În funcţie de rezultatul RSVP vei avea un necesar de farfurii, pahare şi tacâmuri. Cel puţin pentru copii este important să aibă forme, culori, imagini şi mesaje vesele. Şerveţelele de petrecere sunt o atracţie în sine. Primeşti punctaj maxim dacă alegi şi feţe de masă personalizate.

Decoraţiuni

Fie că organizezi petrecerea în interior sau afară, acasă sau într-o locaţie închiriată, decoraţiunile creează atmosfera dorită. Principalul lor scop este să arate tematica aleasă. Din fericire, magazinele de profil au modele de decoraţiuni pentru orice fel de vârstă sau gusturi, de la prinţese şi supereroi la animale, jocuri video, sporturi sau alte pasiuni. Pentru toate acestea găseşti coifuri de petrecere, baloane, bannere, confetti, pălării, mingi şi jucării. Copilul tău se va putea bucura împreună cu invitaţii săi de povestea în care a dorit să se regăsească la petrecerea lui aniversară.

Mâncarea

Masa este un element principal pentru evenimentele în care oamenii se adună să socializeze. În primul rând, atenţie maximă la hrana pentru copii. Dacă invitaţii fac parte din cercul apropiat de rude şi prieteni, ar trebui să fii la curent cu privire la eventualele restricţii sau alergii alimentare. Pe măsură ce lista se extinde, este important să afli dacă există. În acest caz te ajută invitaţiile de mai sus: adaugă un rând cu privire la regimurile alimentare speciale. Tortul va fi atracţia serii, ai grijă să fie îmbrăcat în forma dorită, alege ingrediente naturale şi numai furnizori de încredere. Totul depinde şi de momentul zilei, dacă este o petrecere de dimineaţă, prânz sau seară, meniul variind în acest sens.

Petrecerea aniversară este un eveniment pe care copilul tău îl aşteaptă cu nerăbdare cu multe săptămâni înainte de a avea loc. Cu cât îl implici mai mult în luarea deciziilor şi chiar în pregătirea evenimentului, cu atât se va simţi mai responsabil şi mai fericit de petrecerea timpului de calitate împreună cu părinţii, rudele, colegii şi prietenii.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!