PhotoHotel, business-ul care face ”zoom” in Europa

Publicat pe 14 Ianuarie 2019
Domeniul fotografiei turistice hoteliere reprezinta o nisa care nu este inca, exploatata, la adevaratul sau potential. Dintre toti jucatorii existenti in piata se remarca, insa, PhotoHotel, o companie al carui traseu a capatat, de-a lungul timpului, o tendinta ascendenta. PhotoHotel este un concept care demarat de o echipa de patru oameni, dar care s-a transformat, in prezent, o pasiune comuna pentru mai bine de 200 de angajati.

PhotoHotel, un business lider in Europa 

PhotoHotel este o companie care a luat nastere in 2008, sub conducerea lui Florin Castravete si a lui Ramzi Abichou, pasionati de fotografie si de calatorii. Initial, serviciile companiei erau prezente doar in Insula Creta, extinzandu-se mai apoi si in Spania.

De atunci si pana in prezent, PhotoHotel etaleaza un portofoliu de peste 200 de fotografi si consilieri, care se afla in cele 12 destinatii din Malta, Insulele Canare (mai exact Tenerife, Lanzarote, Fuertenventura, Gran Canaria), Grecia (Creta, Rodos, Corfu, Atena) si in cele mai vizate regiuni turistice ale Spaniei (Andaluzia, Mallorca, Menorca). Astfel, vorbim despre 100 de structuri hoteliere colaboratoare in care compania activeaza, dar conform planurilor de viitor serviciile vor fi prezente si in Asia, America sau Asia.

Modul in care se desfasoara activitatea la PhotoHotel a propulsat business-ul pe culmile succesului, compania aflandu-se, la momentul actual in topul jucatorilor din domeniul fotografiei hoteliere. 

Fotograf hotelier - definitia jobului de vis

PhotoHotel pare sa fie jobul ideal pentru oricine, daca luam in calcul faptul ca treaba unui fotograf hotelier este aceea de a lucra in cadrul unei resort hotelier de top si de fotografia turistii in cadrul evenimentelor din hotel sau in cadrul sedintelor foto din gradina sau de la apus.

Acestea nu sunt, insa, singurele facilitati pe care PhotoHotel le pune la dispozitia celor ce decid sa se alature echipei. Persoanele doritoare sa experimenteze acest job urmeaza cursuri de specializare pe parte de fotografie si vanzare in cadrul Scolii PhotoHotel, care, pe parcursul a 10 ani, a format mai bine de 600 de persoane. Pe viitor, se doreste digitalizarea cursurilor prin intermediul unui sistem de E-learning, lucru care va spori gradul de accesibilitate al informatiilor furnizate in cadrul trainingului. 

Modelul de business PhotoHotel este unul de urmat chiar si din punct de vedere al modului in care angajatii sunt recompensati. Salariul de baza, inca din primele luni de colaborare este de minim 700 de euro, la care se adauga, desigur, comisioanele lunare.

In plus, fotografii din echipa sunt cazati in imediata apropiere a resorturilor colaboratoare, acolo unde beneficiaza, gratuit, de 3 mese pe zi. Pe langa toate acestea, fotografii au o zi libera pe saptamana, pe care o pot petrece dupa bunul plac. 

PhotoHotel este compania la care aplica, zilnic, zeci de persoane. Daca vrei sa ai o experienta indedita, care sa te sprijine sa faci un salt in dezvoltarea ta personala si profesionala, afla si tu mai multe informatii despre un job la PhotoHotel

Domenii: HR

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!