Piața globală de Aronia se așteaptă să continue trendul de creștere în 2023

Publicat pe 29 Martie 2023
Creșterea cererii pentru produse naturale și nutritive conduce extinderea pieței de Aronia

Piața de fructe Aronia este pregătită să-și mențină traiectoria ascendentă în 2023 și anii ce urmează, conform unui raport recent de piață. Raportul prognozează o creștere anuală compusă (CAGR) de 5,5% între 2018 și 2030, indicând un viitor strălucit pentru industrie.

Fructele Aronia sunt o sursă naturală de antioxidanți și polifenoli, ceea ce ajută la prevenirea bolilor cronice, cum ar fi cancerul, diabetul și bolile de inimă. Creșterea conștientizării beneficiilor pentru sănătate ale fructelor Aronia a dus la o creștere a cererii pentru produse pe bază de Aronia, cum ar fi suc de aronia, gemuri și produse de patiserie. Sucul de Aronia, în special, a devenit o băutură sănătoasă populară printre consumatori.

Unul dintre principalii factori care conduc la creșterea pieței de Aronia este interesul în creștere pentru produsele naturale și organice. Consumatorii devin tot mai conștienți de sănătate și caută opțiuni mai sănătoase în dieta lor. Aronia este o sursă naturală de vitamine și minerale, ceea ce le face o alegere populară pentru consumatorii preocupați de sănătate.

Industria alimentară și de băuturi a recunoscut, de asemenea, potențialul fructului Aronia. Aronia este cunoscută pentru gustul lor distinct de aciditate, ceea ce le face un ingredient popular în producția de vin, bere și alte băuturi.

O altă industrie care a înregistrat o creștere pe piața de Aronia este industria cosmetică. Fructele de Aronia sunt bogate în antioxidanți, ceea ce le face un ingredient popular în produsele pentru îngrijirea pielii, cum ar fi creme și seruri. Proprietățile anti-îmbătrânire ale fructului Aronia le fac un ingredient căutat în industria cosmetică.

Cu toate acestea, rămân provocări pe piața de Aronia. Una dintre principalele provocări este oferta limitată de Aronia, ceea ce poate duce la fluctuații de prețuri și poate împiedica creșterea pieței. În plus, conștientizarea și educarea consumatorilor despre beneficiile Aronia sunt încă insuficiente, ceea ce poate afecta cererea pentru produse pe bază de Aronia.

În ciuda acestor provocări, se așteaptă ca piața de Aronia să continue trendul său de creștere în 2023 și dincolo de acesta. Pe măsură ce mai mulți consumatori devin conștienți de beneficiile pentru sănătate și utilizările versatile ale fructului Aronia, se așteaptă o creștere a cererii pentru produse pe bază de Aronia, inclusiv suc de Aronia. Această creștere va prezenta noi oportunități pentru afacerile din industria alimentară și de băuturi, industria cosmetică și alte industrii conexe.

"Pe măsură ce consumatorii caută din ce în ce mai mult produse alimentare și de înfrumusețare naturale și sănătoase, piața de Aronia este pregătită pentru o creștere semnificativă în 2023 și dincolo de acesta", a declarat Maya, de la aronia.com.ro . "Suntem dedicați furnizării de Aronia și produse de înaltă calitate, inclusiv suc de Aronia, pentru a satisface cererea în creștere și a susține creșterea afacerilor".

În concluzie, piața de Aronia este o piață emergentă cu un potențial semnificativ în 2023 și dincolo de acesta. Afacerile care se poziționează în această piață acum vor fi bine poziționate pentru succes în viitor.

Urmărește aronia în social media:

https://www.facebook.com/aronia.com.ro

https://instagram.com/aronia.ro

https://www.youtube.com/@aronia-ro

Domenii: Agricultura

orguno.com SRL

https://orguno.com/ro

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!