Piața echipamentelor de protecție. Cum să-i alegi pe cei mai buni?

Publicat pe 1 Februarie 2019
Asigurarea echipamentelor de protecție necesare pentru securitatea în muncă și sănătate este o obligație ce revine oricărei firme, conform reglementărilor și specificațiilor incluse în contractele de muncă cu angajații. Din păcate volumul achizițiilor de astfel de echipamente, deși este în continuă creștere, nu reflectă nevoile reale ale pieței. Această situație ilustrează convingător care este gradul de îndeplinire a obligațiilor ce le revin angajatorilor.

O dovadă clară a faptului că administratorii firmelor se eschivează de la aplicarea reglementărilor legale este numărul destul de mare de accidentări la locul de muncă, o parte importantă soldată cu decesul celor implicați.

Chiar dacă nu au la îndemână o statistică actualizată a tuturor acestor date, pentru importatorii, furnizorii și producătorii de astfel de echipamente, acest aspect este un semnal de alarmă că cei care trebuie să se ocupe de conștientizarea situației nu sunt suficient implicați. De aceea, în condițiile în care autoritățile nu iau măsurile legale necesare, pentru a-i motiva pe cei responsabili, firmele de profil inițiază diverse campanii, care pot ajuta.

Compania Erius M&C SRL, în calitate de furnizor de echipamente de protecție recomandă tuturor potențialilor clienți :

    • să studieze cu atenție legislația specifică, pentru a vedea la ce riscuri și sancțiuni sunt expuși

    • să respecte cu strictețe reglementările în vigoare privind asigurarea protecției în muncă și sănătate

    • să instruiască corespunzător personalul în privința respectării acestor norme

    • să vegheze ca aceste norme să fie respectate de fiecare dată, fără excepție

    • să achiziționeze echipamente de protecție conform domeniului de activitate

    • să cumpere echipamente de calitate, de la firme autorizate.

Siguranța în muncă a angajaților nu este o opțiune sau o recomandare. Ci este o obligație și o necesitate. Niciun angajator nu își dorește în mod conștient să pună în pericol viața angajaților. Însă necunoașterea cu care sunt tratate anumite aspecte nu îi scutește de complicații și de răspunderea legală ce le revine în cazul unei accidentări sau chiar al unui deces.

Soluția pentru a evita astfel de situații ne vine tot de la Erius M&C SRL. Chiar dacă nu toți angajatorii sunt suficient de documentați în privința asigurării tuturor echipamentelor necesare, aceștia pot oricând să solicite ajutorul unui reprezentant al companiei. Cu siguranță acesta are experiența și cunoștințele necesare pentru a le furniza toate informațiile și soluțiile de echipamente potrivite. În plus consultanța și prezentarea ofertei se poate efectua chiar la sediul clientului.

De ce să achiziționați echipamente de protecție de la Erius?

    • Veți găsi cele mai importante categorii de echipamente de protecție în muncă, respectiv salopete, mănuși, căști, bocancii cu vârf de metal, cizme, ochelari, măști, antifoane etc.

    • Toate echipamente de protecție comercializate respectă standardele, stabilite de reglementările naționale și internaționale.

    • Cele mai multe dintre echipamentele de protecție sunt disponibile imediat, din stocurile companiei.

    • Se pot aduce și realiza produse speciale, pe bază de comandă.

    • Compania pune la dispoziția clienților serviciul de personalizare a echipamentelor prin broderie sau serigrafie.

    • Găsiți mereu produse de calitate la prețuri extrem de avantajoase.

    • Alegeți cei mai buni furnizori de echipamente de protecție.

Pentru a vă convinge de seriozitatea și profesionalismul echipei, cât și pentru prezentarea celor mai importante oferte, solicitați o întâlnire cu unul dintre consultanți site-ului echipamentelucru.ro

Domenii: Afaceri, Constructii

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →