Piața imobiliară, creștere în pandemie: tranzacții în valoare de 65 de milioane de euro în 2020

Publicat pe 22 Ianuarie 2021
Românii au luat credite ipotecare de peste 11 miliarde de lei în 2020, iar programul Noua Casă a accelerat procesul de achiziție de locuințe. Astfel, valoarea totală a proprietăților tranzacționate în 2020 de agenția imobiliară Blitz a atins cifra de 65 de milioane de euro în Brașov și Cluj. Peste 30% din tranzacții au fost prin intermediul unei forme de finanțare bancară.

    ”Deși a fost un an atipic din cauza pandemiei, cifra de vânzări a companiei a depășit 2.5 milioane de euro, în creștere cu 4% față de 2019. A doua jumătate a anului a însemnat pentru noi o perioadă intensă de activitate, în care am recuperat lunile mai slabe din cel de-al doilea trimestru. Pentru a susține această dezvoltare, am extins rețeaua de angajați și colaboratori cu peste 40%, depășind la finalul anului trecut 150 de persoane. Un focus special a fost acordat reorganizării și revitalizării departamentelor de ansambluri rezidențiale și de vânzări case, pe fondul creșterii în piață a dinamicii pe aceste segmente”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

    Numărul de vizionări efectuate a depășit 15.000 pe parcursul anului 2020, acest lucru însemnând o medie de peste 1.250 de vizionări pe lună.

    ”2020 a fost  pentru noi un an foarte important. Odată cu aniversarea a 10 ani, am implementat o serie de programe de dezvoltare internă, atât pentru agenți, cât și pentru manageri, pentru a crește calitatea serviciilor noastre și a oferi clienților o experiență unică pe piață. Optimizarea continuă a platformei noastre, precum și implementarea unor facilități digitale noi – așa cum sunt, de exemplu vizionările virtuale – mai ales în contextul pandemiei care a crescut consumul online, s-au tradus printr-o creștere semnificativă a numărului de vizite pe site-ul Blitz”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

    La finalul lui 2020, agenția a demarat inițiativa de extindere la nivel național prin deschiderea celui de-al doilea birou în Brașov, pe lângă cel deja înființat în 2018. Blitz vizează deschiderea a peste 20 de birouri în următoarea perioadă în principalele centre economice ale țării, inclusiv în Capitală. Modelul de extindere va fi unul mixt, cuprinzând atât birouri proprii, cât și parteneriate locale în sistem franciză.

---------------------------

Blitz este o companie antreprenorială în imobiliare din Cluj-Napoca, prezentă pe piață de 11 ani, fiind înființată de Cătălin Priscorniță, cu o largă experiență în imobiliare.

Compania a crescut an de an, fiind în prezent cea mai mare din Cluj-Napoca și din Transilvania, având în 2020 peste 2.5 milioane de euro cifră de afaceri, și peste 150 de angajați și colaboratori, care au realizat peste 1000 de tranzacții totalizând mai mult de 65 milioane euro.

Blitz este membru fondator al Comunității Elitelor în Imobiliare din România (CEIR) și un reper de bune practici în industria imobiliarelor. În 2020, Cătălin Priscorniță, CEO Blitz a primit premiul de ”Leadership-ul anului în imobiliare”.

Domenii: Imobiliare

New Entertainment Television SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!