Picturi pe numere - o activitate terapeutica sustinuta de Pictorul Fericit

Publicat pe 10 Februarie 2020
In contextul actual este din ce in ce mai dificil sa ne regasim linistea, echilibrul launtric, mai ales cand trecem prin perioade stresante, solicitante. Parca nici relaxarea prin metodele preferate nu mai are acelasi efect si suntem mereu in cautarea unor idei inovative care sa ne ofere rezultatul dorit.

Cum suna ideea de a valorifica timpul liber printr-o activitate super recreativa si totodata utila, care poate creste atat stima de sine, cat si acul la energia zilnica?

Pictorul Fericit este un eshop care se adreseaza tuturor, indiferent de varsta si inclinatii, cu o propunere ce promite sa nu dezamageasca - picturi pe numere! Acest tip de activitate este privita cu ochi curiosi de toti astazi, pentru ca vine ca o alternativa moderna, altfel, de distingere si relaxare. Activitatea de a mainui pensula colorata pentru a contura o pictura pe numere intocmai cu schita este vazuta mai ales ca o terapie, si de adulti si de catre copii.

Pictura pe numere, solutia de reechilibrare a starii interioare

Pe www.pictorulfericit.ro cei interesati pot vizualiza colectiile disponibile, precum peisajele din natura, cele ce au in centrul atentiei animalele, buchete de flori sau care se evidentiaza prin jocurile de culori. Fiecare kit vine cu panza gata schitata si pregatita pentru a fi colorata, cu cele 3 pensoane speciale, paleta de culori pe baza de ulei si sablonul. Ce culoare trebuie folosita si unde este mentionat prin numerotarea inteligenta a canvasului.

Pot avea in vedere o astfel de practica cei care se orienteaza dupa o activitate extra interesanta, adultii in cautarea unei terapii cu efect relaxant, dar si cei care se uita dupa un cadou potrivit - fie pentru un copil, fie pentru un adult.

La final, pictura pe numere poate fi inramata si asezata ca un trofeu pe perete, o opera de arta realizata din pasiune pentru pictura sau pur si simplu o lucrare reusita, rezultata in urma dorintei de a uita de grijile vietii. Variante privind rama aleasa se regasesc numeroase in magazinele de bricolaj - pentru cei care se uita dupa un pret mai redus, sau deja in magazinele speciale, care ofera si optiuni mai sofisticate.

Cei interesati sa descopere aceasta noua modalitate de relaxare pot accesa site-ul PictorulFericit.ro pentru a patrunde in aceasta lume fascinanta a culorilor.

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →