Piele fina pe picioare sau maini, fara niciun fir de par? Este posibil prin epilarea definitiva SPL!

Publicat pe 3 Octombrie 2017
Corpul femeilor are nevoie de o ingrijire mai deosebita. Doamnele si domnisoarele sunt mereu preocupate de cum arata, nu neglijeaza niciun aspect al aparitiei lor, incearca sa gaseasca mereu noi si noi metode ca sa arate bine in orice moment. Saptamanal sau lunar, femeile sunt nevoite sa treaca printr-un proces destul de neplacut, epilarea.

Epilarea presupune indepartarea parului de pe picioare, maini, si partial din zonele intime. Epilarea se poate realiza prin mai multe metode, de la ceara, la substante chimice.

Epilarea definitiva SPL, avantaje:

O varianta mai putin dureroasa si cu eficienta maxima este epilarea definitiva SPL. Acest tip de epilare foloseste lungimi de unde infrarosii si ultraviolete, cu ajutorul carora se indeparteaza progresiv firele de par.

Epilarea SPL dureaza intre sase si opt luni, iar efectele sunt vizibile dupa primele sedinte. Firele de par aflate in faza de creste se elimina definitiv, transferul de caldura determina iesirea firelor de par din radacina si eliminarea lor in aproximativ 15 zile. Practic, in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu SPL sunt cinci impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate care actioneaza asupra firelor de par, nu exista riscul de arsuri, nu apar reactii adverse cutanate, umflaturi, dureri locale, etc.

Inainte de epilarea definitiva SPL, firele de par trebuie rase. In timpul procedurilor realizate doar la saloane specializate nu sunt resimtite dureri, deoarece zona care se epileaza e anesteziata cu un gel special. Epilarea definitiva inseamna ca nu veti fi nevoite sa mergeti mereu la salon sau sa va epilati acasa. Durata mai mare a epilarii va garanteaza si efecte permanente, epilarea definitiva este mai ieftina decat cea traditionala cu ceara si nu presupune riscuri asa de mari.

Saloanele Angel Rose au preturi bune pentru epilarea definitiva SPL si personal calificat, cu experienta

Daca vreti sa incercati epilarea definitiva cu SPL puteti gasi specialisti cu experienta la salonul Angel Rose, acolo unde aveti preturi bune si rezultatele sunt vizibile. Saloanele se gasesc in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Craiova si Timisoara. Tratamentele sunt 100% profesionale, lunar apar servicii noi. Epilarea definitiva se realizeaza in minim 6-8 sedinte pentru tratamentul corporal si 8-10 sedinte pentru cel facial. 

Saloanele Angel Rose ofera servicii de calitate intr-o atmosfera relaxanta, personalul este calificat si amabil, asa ca orice interventie va fi una placuta, sigura si eficienta. Detalii despre preturi si ofertele complete se gasesc pe site-ul acestora, alaturi de alte informatii utile despre fiecare procedura aplicata.

Domenii: Farma, Lifestyle

SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →