Piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba fetiței tale

Publicat pe 27 Mai 2021
Garderoba copiilor este un aspect pe care nu îl putem neglija în prezent, în era în care copiii sunt suficient de liberi încât să își aleagă singuri hainele pe care le vor îmbrăca. Când vine vorba despre fetițe, lucrurile sunt cu mult mai clare de atât, deoarece ele văd în părinți și în special în mame modele de viață, cu care vor în definitiv să se identifice. Iată așadar piesele vestimentare care un ar trebui să lipsească din garderoba fetiței tale, mai ales dacă vrei să îi susții eforturile de gestionare a stilului vestimentar.

Rochițele și accesoriile

O domnișoară în devenire știe cu siguranță că rochia are nevoie de accesorii pentru aceste două produse să se complimenteze reciproc. De aceea, poți opta pentru rochițe adaptate vârstei, pe care să le asortezi cu câteva accesorii drăguțe. Poți cumpăra haine și accesorii pentru fete de pe monbebe.ro, iar în acest fel vei avea garanția că găsești în același loc tot ceea ce ai nevoie pentru a completa garderoba fetiței tale.

Nu uita totuși să alegi hainele în funcție de evenimentele la care le va folosi fetița ta, sau de locurile în care veți merge. Spre exemplu, dacă ești în căutare de ținute pentru grădiniță sau școală, ar trebui să optezi pentru modele de rochițe cât mai confortabile și ușor de îmbrăcat, în vreme ce pentru evenimente speciale poți opta pentru rochii mai cochete, colorate și firește, mai elegante.

Colanți

Pentru fetițe colanții sunt o bună alegere în aproape orice context. Colanții pot fi purtați atât cu rochițe, cât și ca prim strat, sub pantaloni și de asemenea pot fi purtați și iarna, dar și primăvara sau toamna, atunci când temperaturile încep să scadă. Modelele moderne de colanți pentru fetițe aduc în prim-plan culoare și texturile, dar și ideile fanteziste de design. Personajele de poveste sau modelele speciale fac din colanți o piesă vestimentară pe care trebuie să o cumperi pentru fetița ta. Dacă materialele sunt și naturale, atunci alegerea este cu adevărat perfectă, deoarece colanții vor constitui și un mijloc de izolare termică la nivelul picioarelor.

Dresuri pentru fetițe

Similare colanților, dresurile pentru fetițe sunt destinate protecției și confortului piciorului. Diferența constă în faptul că dresurile oferă o acoperire totală a piciorului, adică și a tălpilor, în vreme ce colanții se termină la nivelul gleznei. Astfel, colanții sunt potriviți pentru rochițe și pentru cazul în care vrei să oferi fetiței tale o acoperire optimă a extremităților. Dresurile moderne pentru copii sunt colorate și vesele, putând fi asociate cu orice tip de rochiță sau sarafan.

Fustițele

Fustele sunt elemente vestimentare care până la o anumită vârstă sunt adevărate accesorii sau elemente care aduc un plus de frumusețe ținutei. În general fetițele poartă dresuri și colanți iar fustele sunt alese mai mult pentru a completa imaginea ținutei ca ansamblu. Sunt preferate de cele mai multe ori fustițele vaporoase, din tulle de cele mai multe ori, dar și cele din material naturale, cum ar fi bumbacul organic. Fustițele pot avea imprimeuri drăguțe și pot fi decorate cu inserții sclipitoare și paiete, pentru un plus de strălucire.

Body-uri și tricouri

Până la vârsta școlară body-urile sunt o soluție vestimentară foarte eficientă. De multe ori, body-urile pot oferi chiar și posibilitatea atașării unei fuste, astfel încât să nu îți mai pierzi timpul, ca părinte, căutând de fiecare dată rochițe noi pentru fetița ta. Body-urile sunt corespondentul a ceea ce numim noi ca adulți element de garderobă capsulă, deoarece aceste piese vestimentare se potrivesc în multiple combinații de texturi și culori.

Fiecare element vestimentar este important pentru fetițe, pentru că în definitiv imaginea finală, în ansamblul ei, este o sumă de piese vestimentare și accesorii. Acestea sunt elemente care nu trebuie să lipsească din garderoba copiilor ci din contră, ar trebui să fie mereu actualizate, pentru a oferi în permanență posibilitatea alegerii.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!