Piesele de mobilier pentru living de la Complex Slava pentru un aspect spectaculos

Publicat pe 2 Iunie 2016
Daca intotdeauna ti-ai dorit piese de mobilier pentru living de inalta calitate dar te-au tinut departe preturile exorbitante. Daca ti-ai dorit un living spectaculos atunci cu siguranta trebuie sa optezi pentru un mix de stiluri decorative si sa alaturezi piese de mobilier in culori diferite.

In amenajari interioare este permis orice atata timp cat se pastreaza intr-o anumita limita bunul gust si simtul estetic. Complex Slava iti indeplineste toate aceste dorinte prin a-ti oferi mobila living de inalta calitate care sa intruneasca toate conditiile si asteptarile pe care le aveti.

Stiluri si tendinte in amenajarile anului 2016

Mobilierul pentru living de la Complex Slava imbina stiluri si culori care se afla in topul tendintelor actuale, astfel incat sa puteti crea amenajari interioare cu un efect impresionant. Si, daca tot suntem la capitolul tendinte in materie de mobilier, anul 2016 a adus cu sine o preferinta crescuta pentru tot ceea ce este eco dar si pentru anumite stiluri de amenajari precum cel industrial, retro sau eclectic. Asadar, nu este de mirare faptul ca anul acesta sunt deosebit de apreciate elementele decorative naturale asociate cu mobilier din lemn de calitate si chiar din esente tari cum este stejarul.

Pentru ca producatorii de mobila living sa se mentina pe piata de profil este necesar ca intotdeauna sa gaseasca solutii inovatoare dar sa si dezvolte in permanenta tehnologii noi si sa se mentina la curent cu tendintele.

Acest an cu siguranta este un an in care s-a renuntat complet la ideea de a incarca spatiul cu foarte multe piese de mobilier si sa se mizeze mai mult pe piese care sa ofere functionalitate si inovatie. Chiar si culorile mobilierului au devenit mai indraznete.

In special, aceasta tendinta eco in materie de mobilier au reorientat producatorii catre crearea unor piese care sa se incadreze cat mai bine in aceste tendinte.

Diversitatea este cuvantul cheie al acestui an in materie de mobilier

Indiferent daca sunteti in cautarea unor piese de mobilier clasice sau care sa indeplineasca cerintele celor mai actuale tendinte, la Complex Slava veti putea sa le regasiti pe toate acestea. Cu o experienta de peste 8 ani in producerea de mobilier, reusesc sa ofere cele mai optime solutii in materie de amenajari interioare.

Daca este sa aruncam o privire asupra pietei mobilierului este esential sa mentionam faptul ca in special in zona amenajarilor de tip corporate se inregistreaza cresteri majore in solicitari pentru mobila de birou.

In materie de amenajari interioare destinate spatiilor rezidentiale, optiunile nu sunt nici in acest caz limitate. Fie ca este vorba despre achizitionarea unei singure piese de mobilier sau al unui set complet la Complex Slava este posibil.

Pentru a descoperi oferta noastra dar si pentru a discuta cu specialistii nostri despre mobilierul pe care il comercializam si proiectam, nu trebuie decat sa ne contactati utilizand datele de contact de pe site-ul nostru www.complexslava.ro. Aici nu numai ca veti gasi o echipa de profesionisti cu experienta dar veti si gasi o diversitate in materie de mobila care sa va permita sa alegeti ceea ce va doriti.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!