Plase insecte Bucuresti- ideale pentru o noapte linistita

Publicat pe 7 Martie 2019
Cu un sistem tehnologic avansat aceste plase insecte Bucuresti se bucura de o popularitate marita avand in vedere faptul ca ofera protectie maxima si un plus de confort. Rolul suprem este ca impiedica patrunderea tantarilor, mustelor sau a altor insecte nepoftite in propria locuinta.

Fie ca este pe timp de zi fie pe timp de noapte, plasele sunt foarte eficiente astfel incat puteti dormi cu geamul deschis fara nici cea mai mica grija ca vreo insecta v-ar putea deranja.Produsele de la Repartermopan indeplinesc rolul de protectie impotriva insectelor de orice fel, deoarece punem mereu accent pe calitate deplina.Produse cu maxima atentie la detalii aceste plase insecte se remarca printr-un design modern si practic.Ele pot fi fixe, mobile sau tip rulou, dar indiferent de alegerea facuta rezultatul final este acelasi si-anume reusita sigura.

Daca optati pentru plasele care se fixeaza cu ajutorul balamalelor, acestea se vor deschide in exterior iar in perioada anotimpului rece, poate fi demontata si pastrata intr-un loc ferit de umezeala. Se monteaza si se intretin usor adaptadu-se rapid la configuratia de instalare indiferent de marimea geamului. In plus, faciliteaza schimbul permanent de aer intre interior si exterior, dat fiind faptul ca poate patrunde cu usurinta printre ochiurile plasei.

Cadrul plasei de tantari este facut din profile de aluminiu iar plasa este realizata din fibra de sticla, avand o rezistenta marita la rupere. Mai mult decat atat are ochiuri foarte fine de culoare gri tocmai pentru a nu se distinge depunerea prafului. O puteti curata simplu si rapid cu o carpa umeda pentru ca se sterge foarte usor suprafata plasei cu doar cateva miscari.

Plase insecte Bucuresti- avantaje multiple

Aceste plase insecte Bucuresti sunt executate dintr-un material anti-inflamator, rezistand foarte bine la temperaturi ridicate fara sa-si piarda din proprietati. Repartermopan va pune la dispozitie diverse variante de plase insecte care va ofera protectie marita impotriva prezentei agasante a mustelor, tantarilor si albinelor.

Accesati site-ul www.repartermopan.ro si alegeti sa va achizitionati chiar acum produsele noastre si nu veti regreta. Sita plaselor confera casei un plus de siguranta si au un aspect estetic placut.De asemenea, sunt foarte rezistente la intemperii si actiunea ultravioletelor. Firma noastra este mereu preocupata de calitatea serviciilor oferite, de aceea folosim cele mai bune materii prime pentru confectionarea plaselor antiinsecte. 

Plase insecte Bucuresti- produse moderne si practice

Optati pentru plase insecte Bucuresti pentru ca acum le puteti cumpara simplu si rapid prin intermediul mediului online, la preturi extrem de avantajoase.Acestea pot fi folosite atat la usile de terasa sau balcon cat si la ferestrelor casei si apartamentelor.Nu mai stati pe ganduri si alegeti unul dintre modele oferite iar noi le vom confectiona imediat pe dimnensiunea dorita.  

Domenii: Constructii

S.C. BLOOMBERG IT S.R.L

Noi cei de la Bloomberg IT ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor. Scopul nostru este sa...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →