Posibilitati avantajoase de achizitie a masinii visurilor tale

Publicat pe 5 Decembrie 2018
A avea o masina reprezinta un lucru esential intr-o societate a carei caracterista principala este dinamica.

O optiune avantajoasa si foarte comuna in prezent este achizitia unei masini in rate, solutia care iti ofera oportunitatea de a te bucura de masina inca din momentul in care ai incheiat contractul.

Posibilitatile sunt nelimitate atunci cand decizi sa iti achizitionezi o masina, totul rezumandu-se la preferintele tale in ceea ce priveste performanta si aspectul. Daca esti atent la bugetul de care dispui vestea buna este ca sunt mai multe metode prin care poti plati pentru o masina: prin obtinerea unui credit auto, prin incheierea unui contract de leasing, prin optiunea pentru o masina second hand, sau prin alegerea unei masini noi prin plata integrala a acesteia.

Posibilitati de accesare a unui credit auto

Daca te-ai hotarat ca nu doresti sa achizitionezi o masina prin plata integrala a acesteia, atunci ai optiunea unei finantari prin banca sau prin dealerul auto. Iti recomandam sa achizitionezi o masina second hand de la un dealer autorizat deoarece rata lunara va fi mult mai mica si astfel nu vei avea dificultati financiare pe termen lung, dar ai si garantia ca acea masina a fost imbunatatita si testata special pentru a functiona perfect pentru noul proprietar.

Finantarea prin intermediul unui dealer auto este convenienta pentru tine, intrucat este posibil sa inchei un contract de finantare si in aceeasi zi sa si conduci masina ta noua catre casa. De asemenea, este o solutie buna pentru clienti care au un venit mai redus, iar conditiile acordarii creditului sunt mai putin riguroase fata de cele ale unei institutii bancare. Totusi exista posiblitatea ca unii dealeri sa perceapa o dobanda mai mare, de aceea trebuie sa pui in balanta ambele modalitati de finantare.

In conditiile in care lucrezi cu o anumita banca de mai multi ani, atunci ai putea sa afli acolo ce posibilitati de finantare ai, deoarece bancile acorda discounturi semnificative in cazul clientilor fideli. Inainte de a te decide, fii sigur ca ai comparat ofertele mai multor banci si dealeri, ca sa stii care e cea mai avantajoasa pentru tine.

Autogeist.ro, alaturi de parteneri financiari de incredere, pune la dispozitia tuturor clientilor sai posibilitatea de a accesa un credit auto cu un sistem de rate avantajos Aici iti este oferita posibilitatea de a alege dintre mai multi parteneri financiari ai autogeist.ro, fiecare cu particularitatile lui:

BNP Paribas ofera avantajul unui avans 0, dobanda de 8,9% este fixa, ratele de asemenea, inmatricularea se face direct pe numele solicitantului si creditul se poate obtine in maxim 24 ore. Deci te poti bucura de masina intr-un timp foarte scurt.

BRD Finance percepe un avans de 5% din valoarea masinii, dobanda fixa este de 7,9%, iar autoturismul se inamtriculeza direct pe numele solicitantului ca si in cazul partenerului de mai sus.

MOGO IFN SA are avantajul important de a oferi finantare oricarui solicitant. Nu exista dosare respinse daca se respecta conditia achitarii unui avans de 20% din valoarea masinii. Ratele sunt fixe, actele necesare sunt putine, deci este cel mai simplu mod prin care poti obtine finantarea pentru masina visurilor tale.

Conditii avantajoase de finantare

Compania Autogeist dispune de un stoc generos de 100 de masini pentru care pune la dispozitie multiple modalitati de achizitie. Specialistii au o pasiune reala pentru masini si pot oferi orice date tehnice are nevoie un client. Ei inteleg importanta unei masini, dar si dificultatile pe care le impune achizitia uneia noi de aceea au scopul de a se asigura ca oricine isi poate achizitiona o masina second hand printr-un sistem de finantare avantajos. Avand parteneriate puternice cu intreprinderi financiare si de leasing, calitatea serviciilor este mereu garantata.

Afla si tu  aici oferta in parcul auto din Galati sau de pe site-ul firmei si profita de ofertele lor pentru a face alegerea potrivita.

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →