Poti sa te bazezi pe un acoperis din tigla metalica? Raspunsurile sunt aici!

Publicat pe 15 Octombrie 2018
Cu totii ne dorim o casa a noastra, dar uitam sa avem in vedere si cat de important este ca materialele din care ea este construita sa fie de o inalta calitate, pentru a dainui in timp, fara ca trecerea anilor sa isi puna amprenta asupra ei. Asadar, pe langa fundatie si ziduri, casa necesita, bineinteles, un acoperis durabil.

Iar cand e vorba de acoperis, putem opta, fara a da gres, la tigle metalice pentru a avea un un acoperis sanatos si durabil.

De aceea, este foarte important ca atunci cand pornim in construirea caminului nostru sa luam in calcul toate aspectele, pentru ca mai apoi sa nu avem parte de surprize nedorite. Cand spui „casa”, te gandesti la locul unde vrei sa iti traiesti toata viata, alaturi de ce dragi, petrecand momente de neuitat.

De ieri, pana azi. Istoria acoperisurilor

La fel de importante ca fundatia sunt si materialele care se folosesc la acoperirea casei. Dusmanul oricarei constructii este umezeala dar si interperiile, de aceea acoperisurile trebuie sa aiba calitatile potrivite pentru a putea forma un scut de protectie intre mediul exterior si cel interior al caminului tau.

De-a lungul timpului, solutiile de acoperire a caselor au evoluat, testand o diversitate de materiale. De la paie sau sindrila pana la tigle ceramice sau tigle metalice, fiecare evolutie a adus imbunatatiri consistente, urmarind o protectie cat mai buna si un grad ridicat de durabilitate.

O solutie durabila pentru acoperisul tau

Daca esti in cautarea unei solutii durabile de acoperire a locuintei tale si esti interesat doar de produse de calitate superioara, alege un furnizor de incredere, cu care sa rezonezi.

Un produs extrem de recomandat in ultimul timp este tigla metalica Bilka Gotic pentru acoperis. In continuare va vom explica de ce aceasta se afla pe primele locuri in preferintele consumatorilor.

Avantajele folosirii acestui tip de tigla metalica

Exista o serie de criterii esentiale care te vor ajuta intotdeauna sa iei decizia corecta si sa faci o investitie pe termen lung. Printre acestea se numara si aspectele pozitive de care trebuie sa tii cont atunci cand ai in plan sa achizitionezi tigle metalice. Iata cateva dintre ele, in lista de mai jos.

un grad ridicat de rezistenta, pentru ca acest tip de acoperis este realizat din otel cu o grosime cuprinsa intre 0,45 pana la 0,60 mm;

pentru o rezistenta mai mare in timp, otelul este zincat, iar stratul de zincare poate fi de la 225 la 275 grame/ pe metru patrat;

tigla metalica este compusa din 10 straturi de protectie, cum ar fi: folie protectoare din pvc, lac de suprafata, stat de baza, strat de pasivare, strat de zincare si foaia de otel;

durata de rezistenta in timp este de la 50 de ani in sus;

un sistem ingenios de imbinare, aflat pe partile laterale, care permite asamblarea profilelor pe ambele laterale;

o gama larga de 24 nuante, menite sa satisfaca orice dorinta in materie de culoare;

asamblarea - care se face rapid, datorita suprafetei mai de acoperie a unei foi;

Asadar, cautai un mod inovator, rapid, durabil si de calitate de a-ti construi sau reabilita acoperisul casei? Ai gasit raspunsurile chiar aici! Bucura-te de una dintre cele mai bune solutii de acoperire: tigle metalice.

Accesseaza cu incredere site-ul acoperisuri.info si analizeaza oferta de nerefuzat.

Pe langa produsele de calitate premium, acoperisuri.info iti ofera aici consultanta necesara pentru a lua decizia corecta de achizitie. Mai mult decat atat, poti beneficia de transportul produselor in orice colt din tara, intr-o perioada foarte scurta de timp: maxim 3 zile.

Economisesti energie, timp si renunti la griji!

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →