Pregateste-ti locul pentru relaxare pe timpul verii: afla de ce ai nevoie de lucrari de hidroizolatie piscina

Publicat pe 1 Iulie 2019
Daca te afli in categoria celor norocosi care vor avea in proprietate o piscina, atunci trebuie sa stii cum iti pregatesti ca la carte locul de relaxare al verii. A avea o astfel de oaza de relaxare pentru tine si familia ta este un avantaj, insa implica si anumite lucrari pe care trebuie sa le implementezi la timp, pentru a te putea bucura de beneficii.

 Afla care sunt cele mai populare si eficiente metode aplicate in lucrarile de hidroizolatii piscine si ce recomanda expertii care tin pasul cu tendintele de ultima generatie.

O etapa esentiala in constructia piscinelor este hidroizolarea, care se asigura de etanseizare si de protectie sporita.

O metoda inovativa si de succes: utilizarea de placi ceramice in hidroizolatie

Daca ai auzit de aceasta metoda moderna de hidroizolare a piscinelor, dar nu te-ai informat in detaliu despre principalele avantaje pe care le ofera, trebuie sa stii ca exista numeroase beneficii datorita carora merita sa optezi pentru placi ceramice. Principalul avantaj, si cel mai evident, este cel ce tine de aspectul estetic elegant. Insa, la fel de important este si aspectul duratei de viata extrem de mare a hidroizolatiei, care este recunoscut ca motiv principal pentru numerosi proprietari de piscine.

Iata care sunt si principalele caracteristici pe care trebuie sa le ofere lucrarile de hidroizolatie prin utilizarea placilor ceramice:

impermeabilizare garantata;

elasticitate ridicata care sa suporte fenomenul de contractie/dilatatie cauzat de razele soarelui;

rezistenta pe timp indelungat la procesul de eroziune;

aderenta puternica;

rezistenta ridicata la presiuni negative;

inexistenta riscului de a se instala culturi de bacterii periculoase pentru organismul uman.

Materialele folosite in hidroizolatia cu placi ceramice determina succesul sau, dimpotriva, esecul lucrarii

Atunci cand vorbim despre lucrari de constructie, indiferent de natura sau destinatia lor, materialele de constructie joaca un rol esential si impacteaza direct rezultatele. Cu atat mai mult cu cat vorbim de hidroizolatii, calitatea vine in stransa legatura cu materialele folosite pentru realizarea lucrarilor. De exemplu, expertii recomanda utilizarea mortarului hidroizolant bicomponent care asigura rezistenta ridicata la presiunile negative, impermeabilizarea, aderenta la suport, elasticitatea si durabilitatea, in acelasi timp. Toate materialele implicate in cadrul lucrarilor trebuie sa fie - evident- rezistente la apa si sa nu prezinte, sub nicio forma, riscul de a aparea fisuri. Pe langa aspectul estetic negativ considerabil, fisurile pot favoriza dezvoltarea culturilor de bacterii foarte periculoase pentru organismul uman, daunatoare.

Expertii numarul 1 la care iti recomandam sa apelezi pentru lucrarile de hidroizolatie piscina

Nu doar materialele au un rol esential, ci si modul de aplicare, ce vine in stransa legatura cu expertiza echipei de executie a lucrarilor. Daca vrei sa te asiguri de cele mai bune rezultate pe care le poti avea, cea mai recomandata metoda este sa apelezi la specialistii cu cea mai indelungata experienta in domeniu in Romania. Este vorba despre echipa Milucon.ro, recomandata aici  ca fiind numarul 1 in materie de executie a lucrarilor de hidroizolatie piscina si nu numai.

Este de admirat faptul ca review-urile clientilor au fost si au ramas pozitive de-a lungul timpului, de la infiintarea companiei. Milucon.ro este cunoscuta pentru ca nu face rabat de la calitate, folosindu-se de cele mai performante materiale si cele mai moderne metode de aplicare. Faptul ca aceasta echipa tine pasul cu inovatiile din domeniu este un avantaj considerabil.

Date de contact

Tel: 0730 093 528

E-mail: contact@milucon.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →