Pregatirea pentru examen cu ajutorul chestionarelor auto

Publicat pe 11 Martie 2020
Scoala de soferi Driver For Life

       In etapa de pregatire pentru examen nu trebuie sa omiteti completarea acestor chestionare auto DRPCIV. Spunem acest lucru pentru ca este deosebit de important ca pe intreg parcursul orelor pe care le petreceti studiind pentru acest examen sa completati cat mai multe chestionare auto. 

Pregatirea din timp. De ce este importanta?

       De ce este important sa faceti cat mai multe chestionare auto? Ei bine, la examen chestionarul pe care il veti completa este compus chiar din intrebari aleatorii din tot ceea ce aveti la dispozitie ca material de studiu. Si atunci este mai mult decat important sa le parcurgeti pe toate. Pentru a ajunge la aceasta performanta sa reusiti sa completati fiecare chestionar trebuie sa va alcatuiti un program de studiu si sa il respectati in fiecare zi. Altfel nu va fi posibil sa impacati tot ce trebuie sa faceti in fiecare zi si sa mai si obtineti pe deasupra permisul de conducere. Timp este suficient ca sa va pregatiti dar acest lucru este valabil daca incepeti din momentul in care v-ati inscris. Fiecare ora pe care o pierdeti, fiecare zi petrecuta fara sa studiati este in zadar. Nu va puteti astepta ca examenul sa il treceti cu succes daca timpul alocat pentru studiu este insuficient.

Chestionare auto

Veti vedea ca pe masura ce completati fiecare chestionar veti deveni din ce in ce mai familiarizati cu metodologia de examinare si veti putea sa deveniti mult mai siguri pe raspunsuri.

Din perioada de pregatire pentru examen in afara de chestionare auto, o parte din timpul alocat pentru studiu trebuie sa se adreseze si suportului de curs primit. Este bine sa parcurgeti informatiile de acolo de cel putin doua ori dar nu invatati in paralel cu ambele surse.

Din experiente anterioare ale fostilor nostri cursanti putem spune ca daca invatati si dupa carte si dupa chestionare auto este posibil sa va incurcati. Pana la urma chestionarele sunt cele mai importante de parcurs si acestea sunt cele pe care trebuie sa le pregatiti din timp.

 

Recomandari finale privind studiul individual

     In momentul in care studiati trebuie sa luati in considerare faptul ca nu trebuie sa va concentrati sa faceti cat mai multe chestionare auto intr-o singura zi si oricat ati fi de obositi sa va indepliniti norma stabilita. In acest fel nu veti reusi decat sa va obositi inutil si nici sa nu reusiti sa retineti mare lucru. Atunci cand completati chestionare auto este foarte important sa nu va dezamagiti pe parcurs si daca este nevoie atunci reluati toate intrebarile pe care le-ati gresit sau notati pe o foaie sau intr-un caiet tot ce nu ati inteles.       La curs puteti dezbate toate aceste probleme, pentru ca pana la urma acesta este rolul pe care il indeplineste fiecare curs in parte.

Mediu de invatare

    Nu lasati studiul nici pentru ultimele doua saptamani pentru ca se vor aduna prea multe lucruri dintr-o data iar marea de informatii s-ar putea sa va copleseasca. Daca simtiti ca nu ati reusit sa va pregatiti suficient in locul unui esec este de preferat sa reprogramati examenul.

    Daca doriti sa incepeti aceste chestionare auto le puteti gasi pe site-ul nostru scoala de soferi. Pregatiti-va din timp si nu uitati ca pas cu pas veti putea sa fiti din ce in ce mai pregatiti pentru examenul ce se apropie.

Director: Nicolae Comandatu

Domenii: Auto, IT, Media, Lifestyle, Educatie

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →