Premianții GPeC 2020 utilizează SeniorERP

Publicat pe 7 Noiembrie 2020
Șase branduri românești care utilizează platforma pentru managementul companiei SeniorERP au fost nominalizate sau premiate în cadrul Festivității de Decernare a Premiilor GPeC 2020. Printre câștigători se numără Trada.ro, magazinul online de tip marketplace dezvoltat de Senior Software, premiat pentru al doilea an consecutiv in cadrul Galei GPeC.

În data de 2 noiembrie 2020 a avut loc cea de-a 15-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce, în cadrul căreia au fost decernate premiile magazinelor online înscrise în Competitia GPeC. Printre brandurile nominalizate și premiate în cadrul evenimentului se numără șase companii care utilizează cu succes SeniorERP, soluția ERP de top pentru managementul integrat al afacerii, dezvoltată de Senior Software.

Premiile GPeC sunt printre cele mai râvnite trofee din online-ul românesc și răsplătesc afacerile de tip e-commerce care au un cuvânt de spus în comerțul online și care sunt în permanenta cautare de soluții inovative pentru a gestiona mai eficient afacerea și pentru a rămâne aproape de clienți.

Printre aceste afaceri se numără șase dintre clienții Senior Software care au ales soluția SeniorERP pentru a-și automatiza activitatea și pentru a crește vânzările:

Trada.ro – Premiul 1 la categoria “Supermarket, Mall, Marketplace”

Marcoser – câștigătorul distincției “Cea mai bună prezență în social media” la categoria „Bricolaj, Grădină și Unelte” + locul 2 la categoria „Cel mai bun comerciant Experienced” 

Republica Bio – Locul 1 la categoria “Produse organice și naturale” + premiile "Cel mai bun comerciant Experienced în E-Commerce" si "Voice of the Customer Award 2020"

Atu Tech – unic nominalizat la categoria “Echipamente de Securitate și Supraveghere” + locul 2 la categoria „Magazinul Anului”

Autobon – Locul 3 la categoria “Auto, Moto și Utilaje”

O-Mac – nominalizat la categoria „Bricolaj, Gradina și Unelte”

“Gala Premiilor GPeC este un moment important pentru piața ecommerce din România, mai ales anul acesta, pentru că ne amintește că online-ul este un canal excelent pentru afacerile dornice să evolueze și să rămână aproape de clienți. Suntem mândri de partenerii noștri care au fost nominalizați și premiați în cadrul evenimentului, iar aceste distincții sunt dovada că sistemele noastre aduc rezultate excelente și contribuie la dezvoltarea companiilor care le aleg.

De asemenea, locul 1 obținut de Trada.ro, premiat pentru al doilea an consecutiv, confirmă faptul că Trada contribuie semnificativ la creșterea pietei comerțului electronic și în 2020. Trada.ro este o platforma de tip marketplace prin care clienții de SeniorERP au acces la un canal de vânzare alternativ la site-urile proprii sau la rețelele clasice: comerț tradițional, IKA, revânzători sau canalul de B2B”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

SeniorERP este de peste 17 ani un software de încredere pentru managementul afacerilor din România și nu numai. Recunoscut pentru flexibilitatea crescută, timpul redus de implementare și ușurința în utilizare, sistemul ERP oferă o serie de funcționalități care susțin lucrul la distanță, îți permit să colaborezi mai eficient cu partenerii de afaceri și să gestionezi resursele din companie de oriunde te-ai afla. Pe lângă acestea, include capabilități suplimentare pentru creșterea vânzărilor, marketing, raportare și analiza sau gestionarea eficientă a relațiilor cu clienții și partenerii. Aceste funcționalități se traduc în economii de timp, costuri mai scăzute, vânzări mai mari și profitabilitate crescută.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Fondată în 2003, compania a realizat până în prezent peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica și Mantis Informatics. Senior Software a pornit business-ul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de șase divizii prin care implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din 160 de angajați.


SC Senior Software Agency SRL

Senior Software este singurul furnizor, dezvoltator și integrator de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate pentru managementul afacerilor. Fondată în 2003, compania...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!