Premieră în România – Facebook Ads Masterclass cu Yahav Hartman și Vlad Cristea

Publicat pe 20 Aprilie 2020
Premieră în România – CEO-ul MadgicX Yahav Hartman împreună cu Vlad Cristea, CEO Brandion anunță cel mai tare webinar de digital marketing realizat vreodată gratuit în România.

Este vorba despre un workshop de Facebook & Instagram Ads desfășurat online prin aplicația Zoom, unde cei doi antreprenori vă arată:

  • Cum se creează o campanie de Facebook ads de succes
  • Cum se optimizează campaniile
  • Cum se scalează campaniile 
  • Cum se poate automatiza tot acest proces.

Partea cea mai interesantă este că Yahav și Vlad vor intra live pe contul dumneavoastră de Facebook Business Manager și vă vor ajuta să vă optimizați campaniile.

Vlad Cristea este co-fondator și CEO Brandion®. Este specialist în marketing digital cu mulți ani de experiență pe piața din România, UK și USA. În portofoliul său de clienți se regăsesc companii precum Fedex, P&G, Abbvie, Pokerstars și Sony PlayStation. A fost invitat că speaker la diverse evenimente de digital marketing și ecommerce precum TeComm.

Yahav Hartman este fondatorul și CEO-ul madgicx.com, cel mai rapid partener de marketing Facebook (specializarea AdTech). Hartman este consultant pe partea de strategie și publicitate high-end pentru multe branduri din topul Fortune 500 și a gestionat peste 1 miliard de dolari pe Facebook Ads.

 Indiferent dacă aveți sau nu experiență cu Facebook Ads, nu vreți să ratați șansa de a participa la o sesiune de coaching cu Yahav și Vlad pentru a “fura” puțin din experiența lor. În mod normal, o ședință de coaching cu Yahav și Vlad are multe zero-uri în coadă, dar acest eveniment ce are loc pe data de 25 Aprilie la ora 17:00 este complet gratuit, și oricine se poate înregistra folosind următorul link:

https://academy.brandion.eu/webinar-live - atenție însă, locurile sunt limitate!

 Evenimentul este organizat de Brandion în parteneriat cu MadgicX, și face parte din campania #ÎnvățDeAcasă inițiată de Brandion Academy.

Domenii: New Media, IT, Educatie

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Brandion este o agentie de branding, marketing si design. In gama de servicii oferite de Brandion se numara: Digital marketing (SEO, SEM, PPC, Influencer Marketing),  Branding de produs...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!