Premieră pentru industria IT din Iași: Primul eveniment despre impactul IT asupra vieții

Publicat pe 31 August 2017
Iași, 31 august 2017 – Compania americană 3Pillar Global, care a anunțat deschiderea unui centru de dezvoltare în Iași ce urmează a fi inaugurat în 6 septembrie, organizează un eveniment în premieră pentru comunitatea locală de IT din Iași. Tema principală va fi importanța produselor IT din punct de vedere a impactului asupra vieții cotidiene și vieții profesionale. Prima conferintă de acest nivel organizată la Iași va avea ca invitați specialiști și manageri IT de cel mai înalt nivel internațional.

Evenimentul, care face parte dintr-o serie de tradiție în Cluj și Timișoara, se adresează comunității IT din Iași și își propune să abordeze teme de actualitate despre impactul pe care inovația produselor și a industriei IT o va avea asupra lumii și a vieții de zi cu zi.

Specialiștii internaționali vor aborda cele mai noi trenduri tehnologice, aspecte relevante despre focalizarea inovației produselor și înțelegerea complementarității muncii în echipă pentru a reuși dezvoltarea celor mai inovatoare produse.

Evenimentul se bucură de participarea lui David DeWolf, specialist American și manager cu experiență, CEO-ul 3Pillar Global și a lui Jonathan Rivers, Chief Technology Officer în cadrul 3Pillar Global. Jonathan Rivers conduce echipele de produs și ingineri ale companiei, reunind peste 600 de ingineri softiști, consultanți de produs, manageri de produs, specialiști în testare și asigurarea calității și profesioniști în experiența utilizatorilor. Specialistul internațional are o experiență de peste 20 de ani în operațiuni de centre de date, administrare a sistemelor, infrastructura și automatizări.

Programul evenimentului

17.30 - 18.00 Înregistrare

18.00 - 18.10 Bun venit - Bogdan Muresan

18.10 - 18.35 David DeWolf, Mindset pentru produse de succes

18.35 - 19.00 Bogdan Muresan, Dezvoltarea de produse software

19.00 - 19.25 Jonathan Rivers, Cele mai noi tendințe din industrie

19.25 - 19.35 Pauza

19.35 - 20.00 Oana Mihail, Munca în echipe

20.00 - 20.25 Eugen Busoiu, Studiu de caz: Aplicații de mobil

20.25 - 20.50 Alex Tomsa, Studiu de caz: Servicii integrate in Cloud

21.00 - 22.00 Cocktail

Informații complete despre eveniment și înscrieri pot fi făcute la linkul de mai jos: https://www.eventbrite.com/e/product-matters-tickets-37239762131

Despre 3Pillar Global

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 800 de angajați. Cu 450 de angajați și managementul operațional în România, 3Pillar Global Romania are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții IT 3Pillar Global Romania îmbină gândirea de business și expertiza tehnică în tehnologii de ultimă generație, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud și big data, pentru a dezvolta produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din SUA, CARFAX, lider în furnizarea de informații despre istoricul autovehiculelor, respectiv Equinox, leader mondial în sport și servicii de întreținere.

The Office Cluj-Napoca

Bd. 21 Decembrie, nr. 77

www.3pillarglobal.com

Domenii: IT

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →