Preturi promotionale de vara la noul maturator stradal Tuchel Plus 590

Publicat pe 23 Iulie 2019
Sanatatea noastra este influentata intr-un mod decisiv de mediul ambiental in care traim zi de zi. Pentru orice comunitate curatenia stradala trebuie sa fie un deziderat de prim plan pentru a putea oferi tuturor locuitorilor comunitatii respective un mediu cat mai sanatos si cat mai curat in care sa traiasca.

Societatea comerciala SC CONVAR IMEX SRL sub deviza „Pentru un mediu mai curat” are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente si consumabile destinate curateniei stradale. In oferta celor de la CONVAR IMEX SRL puteti regasi echipamente marca Tuchel Germania, iar printre cele mai fiabile si moderne astfel de echipamente se regaseste si noul maturator stradal Tuchel Plus 590.

Fie ca vorbim despre firmele de salubritate, fie ca vorbim despre primarii, consilii locale sau agenti economici, noul maturator stradal Tuchel Plus 590 poate fi alegerea ideala pentru o curatenie efectuata intr-un timp scurt si intr-un mod extrem de eficient.  

Oferta CONVAR IMEX SRL include transport gratuit la adresa de livrare si un set de inele de perie de rezerva, gratuit, la fiecare maturator Tuchel Plus 590 comandat in perioada 15 iulie – 1 septembrie 2019, tuturor clientilor care vor face referire la prezentul articol.

La CONVAR IMEX SRL oferim consiliere de specialitate in alegerea echipamentului potrivit si asistenta tehnica post-vanzare pentru punerea in functiune a oricarui tip de echipament comercializat si pentru instruirea personalului ce urmeaza a folosi echipamentele de curatenie.

Dotarile standard ale noului model de maturator stradal marca Tuchel Germania constau in: inele de perie din material plastic PPL cu un diametru exterior de 590 de milimetri, doua brate laterale avand 9 pozitii pentru reglarea periei, sistem de inclinare sau reglare laterala mecanica, posibilitatea de a antrena axul periei cu ajutorul unui hidromotor extern, aparatoare impotriva dispersarii.

Este important de mentionat faptul ca cele doua brate laterale cu cele 9 pozitii sunt folosite pentru reglarea periei astfel incat aceasta sa fie folosita cat mai precis, iar uzura periei in timp sa fie cat mai redusa. Acest lucru ofera o utilizare mai indelungata a acestui maturator stradal Tuchel Plus 590 la cel mai ridicat nivel de eficienta.

Intre atuurile de care puteti beneficia atunci cand alegeti noul maturator stradal Tuchel Plus 590 mentionam ca acesta poate fi atasat la orice tip de vehicul purtator si ca poate oferi aceeasi eficienta chiar si in cazul in care inelele de perie vor prezenta un anumit grad de uzura.

Acest lucru se datoreaza faptului ca modelul de maturator stradal Tuchel Plus 590 permite reglarea oblica a axului si astfel distanta dintre inele si colector va ramane constanta. Pe langa dotarile standard, noul model de maturator marca Tuchel Germania prezinta si dotari suplimentare adaptate cerintelor si nevoilor fiecarui client in parte.Daca doriti sa aveti mai multe informatii referitoare la maturatorul stradal Tuchel Plus 590, va invitam sa accesati site-ul nostru www.convar.ro si sa ne contactati la numerele de telefon existente pe site. 


ATELIERUL DE CREATII DIGITALE SRL

Noi cei de la Atelierul de Creatii Digitale ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!