Prima ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității organizată de Hora România

Publicat pe 20 Aprilie 2017
Miercuri, 19 aprilie, a avut loc prima ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității organizată de Hora România. Evenimentul a adunat peste 200 de participanți din HoReCa. Printre invitați s-au numărat Mircea Dobre, Ministrul Turismului, Florin Jianu, membru CNIPMMR, Dragoș Anastasiu, General Manager Eurolines Grup, Dragoș Petrescu, Președinte Hora, Bogdan Stan, Președinte ANAF, Gabriel Biriș, Avocat la Biriș&Gordon, Legal&Tax, David Bosshart, CEO Gottlieb Duttweiler Institute.

S-a discutat despre noua ordine din HoReCa, de la cea mai bună formă de promovare la legea turismului, impozitul specific, noul stil de viață al generației de millennials, importanța timing-ului, apetitul crescut pentru francize, marketingul care pune omul înaintea brandului.

În prima parte a Conferinței s-a făcut o radiografiei a sectorului din punct de vedere economic și fiscal. „Astăzi suntem într-un moment istoric, în care operatorii și investitorii din industrie trebuie să investească și au șanse să facă acest lucru. Anul trecut, industria ospitalității a crescut cu 19%. Avem un cadru economic stabil și regulile de piață sunt bine setate. Avem o legislație avantajoasă, dar mai avem multe de îmbunătățit. Din punct de vedere fiscal, din punct de vedere al investiției, stăm foarte bine. Trebuie să protejăm industria și nu o protejăm dacă stăm fiecare în restaurantul lui. Trebuie să ieșim să colaborăm” a spus Dragoș Petrescu, președintele Hora România.

Distribuie:

Domenii: Turism

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →