Prime Dash Development SA a atras o finanțare de 500.000 de euro, care evaluează compania la 3,5 milioane de euro

Publicat pe 17 Iunie 2020
Fintech-ul Prime Dash Development SA a atras o finanțare de 500.000 de euro, care evaluează compania la 3,5 milioane de euro. Fondurile obținute din această rundă de finanțare vor fi folosite pentru dezvoltarea platformei prin adăugarea de noi funcționalități și pentru promovarea produsului.

Ca urmare a celor 5 ani investiți în dezvoltarea unui consultant financiar virtual, a rezultat un produs de Business Intelligence bazat pe inteligența artificială, care, împreună cu partenerii de la S.S.I.F Goldring și Fintech Focus este lansat în România și pe piețele externe.

Prime Dash vine să susțină antreprenorii în perioada de criză, oferindu-le instrumentele de care au nevoie pentru a putea lua decizii bazate pe date în timp real. Platforma Prime Dash poate fi folosită gratuit până la data de 1 iulie.

Programul se diferențiază de software-urile tradiționale de Business Intelligence prin capacitatea de a simula diferite scenarii financiare și a permite vizualizarea, în timp real, a impactului deciziilor luate în rezultatul companiei. Acest aspect este important pentru IMM-uri, punându-le la dispoziție o soluție accesibilă de Business Intelligence, care transformă datele colectate în informații indispensabile procesului decizional.

Utilizarea inteligenței artificiale și a modelului matematic original aduc o gamă de funcționalități unice care pot detecta soluții imposibil de recunoscut de mintea umană, iar componenta AI identifică cele mai bune decizii strategice pentru atingerea obiectivelor financiare.

O nouă deschidere către investitori va fi posibilă în toamnă, când se dorește lansarea unor noi module, împreună cu soluții dedicate managementului de risc în creditul comercial sau financiar, pe piețele din Marea Britanie, Germania și Franța. De asemenea, pentru anul 2021 compania are în proiect extinderea pe piețele din Orientul Mijlociu.

Prime Dash este o companie româno-americană, care a creat în Oradea nu doar o echipă internațională, dar și un software de Business Intelligence acționat de inteligență artificială, menit să ofere soluții pentru luarea deciziilor financiare și de business.

Misiunea companiei este aceea de a le oferi managerilor și antreprenorilor cel mai bun partener pentru luarea deciziilor financiare și dezvoltarea de strategii eficiente de business.


Prime Dash Development SA

Prime Dash este o companie româno-americană, care a creat în Oradea nu doar o echipă internațională, dar și un software de Business Intelligence acționat de inteligență artificială, menit să ofere...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!