Prin intermediul artei, Park Inn by Radisson face ca pentru tinerii din zona de risc, fiecare moment sa conteze.

Publicat pe 19 Octombrie 2017
"Adding Color to Lives" este un proiect public de arta sponsorizat de Park Inn by Radisson, brandul colorat si dinamic al lantului de 4*. Proiectul continua si in 2017 prin colaborarea cu Joel Bergner - muralist de renume mondial, artist stradal si educator, pentru a aduce bucurie tinerilor din intreaga lume

In ianuarie 2017, acest proiect de arta urbana inovatoare conceput pentru tineretul din zona de risc, a primit Premiul Organizatiei Mondiale a Turismului (UNWTO) pentru Excelenta si Inovatie in Actiuni Intreprinzatoare.

  "Adding Color to Lives" a fost lansat in 2015 pentru a permite tinerilor din comunitatile locale care se afla in situatii de viata dificile sa se exprime prin arta. Tinerii ar putea fi copiii strazii, refugiati, cei marginalizati sau copiii din zone defavorizate, ale caror voci sunt rareori auzite in societate. Prin intermediul artei, Park Inn by Radisson le ofera o platforma pentru a-i ajuta sa-si exprime si sa comunice sperantele, visele, opiniile si sentimentele in lumea intreaga.  

De la inceputul initiativei, hotelurile Park Inn by Radisson au colaborat cu Joel Bergner pentru a organiza ateliere de lucru pentru tinerii in situatie de risc care, impreuna cu voluntarii hotelului, au creat picturi murale in 11 destinatii. 

Initiativa unica a inceput in Riga - Letonia, Stuttgart - Germania, apoi la St Petersburg - Rusia si in cele din urma la Bucuresti. Prin aceasta campanie, Park Inn by Radisson isi intensifica angajamentul de a sprijini tinerii si comunitatile locale contribuind astfel la imbunatatirea vietii copiilor defavorizati din intreaga lume. 

Hotelul Park Inn by Radisson Bucuresti este unul dintre cele patru hoteluri castigatoare ale concursului desfasurat in cadrul grupului Rezidor si care au fost selectate pentru pictura murala a luiJoel Bergner din acest an. Am decis sa sprijinim Fundatia Parada care are ca misiune reintegrarea sociala a persoanele aflate in zona de risc implicand in acest proiect tinerii din programele desfasurate de fundatie.  

Pictura murala a fost creata pe baza unui brainstorming intre tinerii fundatiei care au fost implicati in proiect si Joel, lasandu-le astfel imaginatia libera in a crea ceea ce isi doresc. Artistii au fost tinerii insisi, precum si reprezentantii hotelului. 

“Suntem foarte incantati ca hotelul Park Inn by Radisson Bucucresti s-a numarat printre castigatorii proiectului “Adding Color to Lives”, oferind astfel tinerilor fundatiei Parada bucuria de a fi creativi si de a-si exprima imaginatia in felul lor” – a mentionat Markus Kraus, Directorul General al hotelurilor Radisson Blu si Park Inn by Radisson Bucuresti.

In Bucuresti, proiectul s-a desfasurat cu ajutorul Sectiei 15 de Politie pe al carei zid, artistul Joel Bergner, tinerii din programele Fundatiei Parada si voluntari din partea hotelului, au creat o adevarata lucrare artistica.  

Pe langa acest proiect, hotelul Park Inn by Radisson Bucuresti este implicat in numeroase alte proiecte de responsabilitate sociala cum ar fi donarea de sange, haine, produse alimentare si produse de curatat catre diverse fundatii precum "Our Lady of Mercy", United Way, Parada 

Pentru informatii suplimentare despre mass-media, va rugam sa contactati: 

Iulia Hoinaru – Cluster Marketing & Communication Manager  

iulia.hoinaru@radissonblu.com

Despre Park Inn® by Radisson 

Park Inn by Radisson® este un hotel colorat, dinamic, de clasa medie, care ofera o experienta de neuitat. Prietenos. Pozitiv. Vibrant. Simplu. Park Inn by Radisson este conceput pentru calatorii moderni. Adaugam culoare vietii oferind la oricare dintre cele 140 hoteluri existente la nivel global, spatii flexibile si functionale, personal calificat si energia unui brand dinamic

Park Inn by Radisson face parte din Carlson Rezidor Hotel Group, care include si Colectia Quorvus, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED, Park Plaza® si Country Inns & Suites by CarlsonSM. Pentru mai multe informatii si rezervari vizitati www.parkinn.com. Conecteaza-te cu Park Inn by Radisson pe social media: @ParkInn pe Twitter, @ParkInnbyRadisson pe Instagram si Facebook.com/ParkInn 

Despre Rezidor Hotel Group 

Rezidor Hotel Group este una dintre cele mai dinamice companii hoteliere din lume si membru al Carlson Rezidor Hotel Group. Grupul are un portofoliu de 484 de hoteluri cu peste 105.000 de camere in functiune sau in curs de dezvoltare in 82 de tari.

Rezidor opereaza marcile Radisson Blu® si Park Inn® de catre Radisson in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), impreuna cu programul de loialitate Club CarlsonSM pentru oaspetii hotelului frecvent. La inceputul lui 2014 si impreuna cu Carlson, Rezidor a lansat noile marci Radisson RED (lifestyle select) si Quorvus Collection (lux). In 2016, Rezidor a achizitionat 49% din Prizeotel. Rezidor are un program de business responsabil si a fost numit una dintre cele mai etice companii din lume de catre grupul de experti americani Ethisphere. 

Pentru mai multe informatii, vizitati www.rezidor.com 

Twitter @carlsonrezidor

LinkedIn www.linkedin.com/company/2364

Instagram www.instagram.com/rezidor_ourpromise

Domenii: Educatie

S.C. Bucuresti Turism S.A. / S.C. Radisson Blu Hotel

Situat pe Calea Victoriei, Radisson Blu Hotel, Bucharest este cel mai mare hotel de cinci stele din Bucuresti. La numai 20 de minute distanta de Aeroportul International Henri Coanda si 15 minute...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →