Principiile succesului – 6 etape spre succes absolut, la Act și Politon

Publicat pe 22 Septembrie 2016
De regulă, succesul este dezideratul suprem al oamenilor. Mulți petrec o viață sperând să-l obțină, unii nu-l găsesc niciodată, alții îl ating devreme în viață. Într-o lume plină de căi îndoielnice, Principiile succesului, disponibil în format audiobook și tipărit la editura Act și Politon, prezintă pașii dovediți și aplicați de către oameni obișnuiți, sportivi sau staruri internaționale care, urmărind harta inspirațională și motivațională propusă de către autor, au aflat calea către reușită.

Principiile Succesului nu este o simplă carte motivațională, este un ghid ușor de parcurs și de înțeles, ce propune o serie de sisteme care, aplicate întocmai, devin o călăuză de nădejde în calea spre succes.

Volumul este împărțit în 6 secțiuni, fiecare având rolul său distinct. De la noțiuni de bază pentru ridicarea fundației succesului, până la sfaturi și metode aplicate de pavare a drumului către reușită, cartea propune un itinerariu de la introspecții sincere, până la dobândirea atitudinii de învingător, atitudine susținută de perseverență în aplicarea principiilor împărtășite.

Principiile succesului este un bestseller internațional semnat de Jack Canfield, cunoscut drept coach-ul nr. 1 al Americii, autor de bestseller-uri, orator profesionist, trainer și antreprenor. Canfield este coautor al seriei Supă de pui pentru suflet, vândută în peste 500 de milioane de exemplare în întreaga lume și parte a filmului și cărții The Secret.

De asmenea, este fondatorul și președintele The Canfield Training Group, care instruiește antreprenori, educatori, lideri de corporații, specialiști în vânzări și indivizi motivați despre cum să-și extindă viziunea și să-și accelereze realizarea obiectivelor profesionale și personale.

Cartea este disponibilă la editura Act și Politon, în format tipărit, audio și E-book.

Despre Act și Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicați se numără Anthony Robbins, Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT și Politon și-a început activitatea în 2014, oferind pasionaților cărți tipărite și audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată și cele mai mari cărți audio în limba română.


ACT SI POLITON SRL

Editura ACT și Politon și-a propus să aducă iubitorilor de carte din România o nouă modalitate de se bucura de opere de succes, și anume: prin intermediul audiobookurilor. Astfel, fie că sunteți la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →