Prințul Charles s-a întâlnit cu Nawaf Salameh, președintele Fundației Alexandrion

Publicat pe 27 Februarie 2019
Domnul Nawaf Salameh, președinte și fondator al Fundației Alexandrion și Alexandrion Group, a fost invitat de către Alteța Sa Regală, Printul Charles, la un eveniment organizat săptămâna trecută, la Londra, de către organizația Princes Trust International, la Palatul St. James.

Princes Trust International are în spate o istorie de peste 40 de ani, concentrată în acțiuni dedicate inițial sprijinirii tinerilor din Marea Britanie.

În prezent, aceasta lucrează în parteneriat cu alte organizații din întreaga lume pentru a sprijini tinerii defavorizați, cu vârsta cuprinsă între 13 și 30 de ani, pentru a-i ghida în educație, în formare profesională și muncă având scop final integrarea lor în societate și combaterea șomajului. Programele lor în curs de desfășurare se derulează în Australia, Barbados, Canada, Grecia, Iordania, Malta, Pakistan și Noua Zeelandă.

Evenimentul, dedicat programului din Grecia, a fost, printre altele, o mare oportunitate pentru domnul Salameh să îl întâlnească pe Alteța Sa Regală, să îi mulțumească pe această cale pentru tot ceea ce face pentru România și totodată să îi propună deschiderea unui canal de parteneriate pentru România, între organizația Prințului de Wales și Fundația Alexandrion.


ASOCIATIA BUSINESS MEDIA CLUB

Asociatia Business Media Club  este conformă unui mediu în continuă schimbare, experimentat în a construi povesti frumoase și eficiente pentru consumatorii din ce în ce mai exigenți care vor...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →