Producător și distribuitor român de încălțăminte: cizme, papuci, saboți, pantofi sport - Babol EXIM Srl

Publicat pe 29 Iulie 2019
Cu o vechime de peste 20 ani, societatea Babol.ro și-a dezvoltat departamentul de producție încălțăminte (cizme PVC, saboți, papuci, gumari, ghete cu blană), ajungând azi să fie unul dintre cei mai mari producători români din această categorie de produse.

Totul a început pe la jumătatea anilor ’90, când doi antreprenori români au dezvoltat această afacere, cu principalul obiect de activitate: comerțul cu încălțăminte din PVC și cauciuc. Cererea a fost mare și pasul către a produce în regim propriu aceste modele, a fost unul firesc.

Din anul 1997 până în prezent s-a investit constant în calitatea produselor, achiziționând utilaje de ultimă generație din Italia, urmând ca in anul 2003 să aducă în Romania primele utilaje Ottogalli (cea mai prestigioasă companie producătoare de mașini de injecție).

Pe lângă articolele produse în București, România, Babol.ro importă sute de modele anul de modele de încălțăminte din Turcia , de la brandul Gezer – cel mai mare producător turc, și din China. Toate aceste modele se află, începând cu anul 2005, în cele mai mari rețelele de hypermarketuri: Cora și Carrefour. Iar din anul 2011, s-a alăturat și Kaufland în rețeau de distribuție.

În anul 2007, continuând procesul de dezvoltare, compania a început și producția de încălțăminte din spumă EVA, achizitionând utilaje performante din China. Principalele produse sunt: papucii de plajă, saboții și ghetele de iarnă îmblănite.

De-al lungul anilor s-a diversificat în mod constant gama de produse, având astazi peste 200 de modele, cele mai importante fiind:

• Cizme din PVC și cauciuc

• Gumari și galoși din pvc

• Cizme de protecție apă noroi, electroizonlante sau pentru pescari

• Saboți din spumă EVA

Saboți medicinali

• Papuci de plăjă

• Papuci de hotel

• Încălțăminte pentru copii.

Rețeaua de distribuție acoperă majoritatea zonelor din țară și Babol Exim este în continuă dezvoltare, căutând noi distribuitori locali. Produsele se pot vedea în magazinele din Dragonul Roșu, numărul 3, și la depozitul din zona Pallady –sector 3.

Date de contact: site babol.ro, email office@babol.ro , telefon 0751301531 și pagina de social media https://www.facebook.com/babol.ro/ .

Domenii: Afaceri, Retail, Economie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!