Produse moderne pentru îngrijirea unghiilor

Publicat pe 22 Septembrie 2021
Persoanele care doresc să aibă mâini foarte frumoase au posibilități nenumărate pentru a obține aceste lucru în prezent! Din ce în ce mai multe firme care comercializează produse pentru manichiură și pedichiură moderne, pun la dispoziția persoanelor interesate produse pentru îngrijirea mâinilor, din ce în ce mai sofisticate. Și toate aceste produse, noi putem spune, că fac adevărate minuni. Un salon foarte experimentat de înfrumusețare a unghiilor vă poate realiza o manichiură impecabilă pentru orice tip de eveniment special sau pentru aspectul zilnic.

FSM - un distribuitor foarte important pentru industria de înfrumusețare

 Dacă sunteți interesați de achiziționarea de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiură, vă recomandăm oferta distribuitorului de produse manichiură FSM Romania. Este vorba despre produse Everin pentru îngrijirea unghiilor, ojă semipermanentă, kit unghii gel, geluri construcție, lichide pregătitoare moderne care nu afectează unghia, aparatură de tip UV, acryl, geluri color, decor unghii, polygel, etc.

 Prețurile produselor aici, nu sunt deloc mari! Mai mult decât atât, periodic acest complex magazin online organizează și campanii de reduceri importante. Chiar în acest moment, foarte multe produse se găsesc la preț redus.

 Dacă ați deschis recent un cabinet de înfrumusețare și dacă nu ați început deja o colaborare cu un distribuitor important din România, poate că este un moment potrivit să analizați cu răbdare oferta acestei companii. Produsele sunt originale și de foarte bună calitate. Multe dintre ele sunt produse care protejează foarte bine unghiile!

 IMPORTANT!!! Oferta companiei se adresează inclusiv persoanelor care, în mod frecvent, obișnuiesc să își realizeze manichiura și pedichiura singuri, acasă.

 Produse recomandate

 FSM Gel UV Construcție 01-Clear 50 gr

 Este vorba despre un produs modern de tip gel constructie care are o densitate medie și este și autonivelant. Nu curge în cuticule și este recomandat pentru orice tip de unghie. Este flexibil și foarte rezistent și dacă este aplicat în cantități mici. Unghiile vor fi mai puțin sensibile la lovituri și șocuri.

 Este foarte important faptul că acest produs nu afectează structura biologică a unghiei. Poate fi folosit și de persoanele cu unghii mai sensibile. Produsul este recomandat pentru realizarea extensiilor de unghii pe șablon, pentru crearea curbei C, pentru modelarea și mai ales, pentru corectarea unghiilor precum și pentru consolidarea unghiei naturale.

 Se fixează cu ajutorul lămpilor moderne de tip UV sau a lămpilor de tip LED.

 Pentru întreaga gamă de produse, puteți accesa site-ul de prezentare al magazinului online Fsm-romania.ro. Aici sunt prezentate aproape toate categoriile de produse. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare puteți intra în legătură directă cu unul din reprezentanții companiei care vă va pune la dispoziție într-un timp foarte scurt, toate detaliile de care aveți nevoie.

 Vă rugăm să studiați cu atenție și categoriile de produse geluri color și oje semipermanente. Oferta este foarte generoasă și interesantă.

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!