Produse profesionale pentru manichiuri moderne

Publicat pe 21 Octombrie 2021
Dacă administrați un salon de înfrumusețare, mai ales dacă este recent înființat, aveți nevoie de produse profesionale pentru a vă răsfăța clienții și pentru a realiza manichiuri de top. Recomandarea noastră este următoarea: distribuitor important de produse profesionale și semiprofesionale de foarte bună calitate care au prețuri interesante

Enails.ro este numele magazinului online de unde puteți achiziționa practic orice categorie importantă de produse pentru manichiuri moderne: oje semipermanente, soluții profesionale și de actualitate pentru pregătirea unghiilor, geluri construcții, geluri UV, decoruri unghii, tatuaje unghii, aparatură pentru cabinetele de înfrumusețare, etc.

Oferta acestui distribuitor important din România include și aparatură de actualitate precum și accesorii și instrumente. Mai adăugați dezinfectante eficiente, inclusiv împotriva virusurilor de tip SARCOV.

Gamă completă de accesorii

De ce tip de accesorii aveți nevoie pentru cabinetul dumneavoastră?

Acest distribuitor vă pune la dispoziție benzi pentru protecție cuticule, bețișoare de portocal, bit ceramică roșu, bit-uri diamante cuticulă, buffere 3 fețe, bureți pentru ombre, capete de freză cabrid, clești pentru cuticule, creion aplicator pietre, despărțitor degete, dezinfectant Silcare, flori uscate decor unghii, forfecuță cuticulă, instrumente metalice pentru cuticule, magnet Floare pentru oja Cat Eye, lipici pentru accesorii tip stilou, magnet double pentru ojă, paletar expunere culori, etc.

Sunt doar câteva exemple! Oferta merită analizată cu atenție deoarece sunt produse de foarte bună calitate și dintr-un singur loc pot fi cumpărate orice fel de produse fără de care nu puteți realiza manichiurile moderne.

Nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți nevoie de comenzi mai mari. Acest lucru este posibil, trebuie doar să contactați un reprezentant din partea firmei care va prelua comanda dumneavoastră! Serviciile de transport sunt puse la dispoziție în mod GRATUIT de către companie, pentru comenzi mai mari de 250 de lei.

În acest moment, foarte multe categorii de produse pentru manichiuri și pedichiuri sunt la prețuri speciale, reduse.

Dezinfectante moderne foarte puternice

Deoarece ne confruntăm zilnic cu problemele generate de această pandemie, aveți incluse în oferta acestui magazin de unghii două tipuri de dezinfectante foarte puternice. Ele pot fi utilizate inclusiv pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical sau pentru dezinfectarea cabinetelor medicale. Prețurile nu sunt deloc mari! Trebuie folosite cu atenție după ce veți citi toate instrucțiunile produsului.

Tot pentru dezinfectare și sterilizare administratorii magazinului au inclus în oferta actuală sterilizatoare tip pupinel, sterilizatoare tip quartz și pungi pentru sterilizare.

Sunt produse utile în special pentru saloanele de înfrumusețare care sunt recent înființate, precum și pentru cele vechi care doresc să își înnoiască vechile aparate pentru a fi în siguranță din punctul de vedere al metodelor de igienă obligatorie.

Nu trebuie să vă grăbiți! Trebuie doar să urmăriți periodic oferta și produsele, campaniile ample de reduceri și noile produse.

Domenii: Retail

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!