Produsele de la Nolia Shop necesare tehnicienilor de unghii

Publicat pe 19 Aprilie 2021
Pentru ca un business sa atinga pragul succesului, indiferent de nisa, trebuie construita o baza solida, exact ca si in cazul constructiei unghiilor. Trebuie creat un echilibru intre publicitatea serviciilor tale si calitatea lucrarilor oferite de tine.

Ca protezist de unghii, trainingurile de specialitate nu sunt usoare si realizezi ca si in aceasta meserie te ocupi intr-un fel de arhitectura. In acest sens, ai nevoie din start de produse profesioniste, pentru ca lucrarile tale sa reziste, iar clientele sa revina. Nolia Shop dispune de o gama variata de produse special concepute pentru saloanele de manichiura si pedichiura, dar si pentru uz personal.

De ce ai nevoie daca esti la inceput de drum

In primul rand, trebuie sa incepi o prima colectie de geluri si oje semi care iti permit o oarecare versatilitate. Nu trebuie sa le ai pe toate din prima, insa ai nevoie de optiuni cautate de cliente, mai ales in ceea ce priveste tendintele din acest an. Ai nevoie de primere si finish-uri speciale, fara de care nu poti incepe si nici nu poti finaliza o lucrare corecta.

Pensulele profesionale trebuie sa fie de diferite marimi, fiecare pentru scopuri diferite si sa ai destule pentru a-ti eficientiza timpul. Pe langa cele cu care aplici gelul de constructie sau bazele, ai nevoie de cele subtiri care te ajuta la crearea modelelor dorite de cliente sau a manichiurii french. Nelipsite de pe biroul tau de lucru sunt lampile UV, care solidifica fiecare strat pe masura ce le pui. Pilele, forfecutele si alte ustensile profesionale precum cele pentru cuticule, trebuie sa fie nelipsite, pe langa cele consumabile, iar pe Nolia Shop le regasesti pe toate.

Cu siguranta biroul are nevoie de un aspirator de praf pentru a nu inhala particulele gelului in timp ce folosesti pilele. Un alt gadget must have este pila electrica, care iti va usura considerabil munca. Pentru aceasta, ai nevoie si de bituri metalice de diferite dimensiuni si scopuri.

Reda unghiilor mult mai rapid forma dorita decat cu pilele normale, insa si acelea te ajuta la precizia lucrarii. Intra in cadrul magazinului online www.noliashop.ro pentru a te echipa produse profesionale, pentru succesul afacerii tale.

Contact: 0753504472

orders@noliashop.com

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!