Profită de cele mai bune prețuri cu ajutorul comparatorului de prețuri 3CHEAPS

Publicat pe 5 Iulie 2022
Cu toate că shopping-ul online este mult mai confortabil– decât să aștepți la cozile caselor de marcat, de cele mai multe ori pierzi timp valoros încercând să găsești cea mai bună ofertă. Însă, noi am găsit cu soluția, iar shoppingul online nu a fost niciodată mai avantajos decât acum.

Dacă și tu preferi cumpărăturile rapide online la cel mai bun preț, atunci un comparator de prețuri este tool-ul de care ai nevoie. Cu multe functionalitați, dar și intuitivă, platforma 3CHEAPS compară diferite oferte de preț pentru produsele dorite, în timp real.

Ești curios cum funcționează? Hai să descoperim împreună.

Descoperă avantajele tehnologiei și folosește-le în avantajul tău

Cum tehnologia aveansează tot mai mult pe zi ce trece, este esențial să înveți să o folosești în avantajul tău pentru a te bucura de toate beneficiile pe care ți le poate oferi.

Dacă ai un stil de viață activ, iar cumpărăturile în spațiile aglomerate nu sunt chiar pe gustul tău, poți comanda rapid acasă tot ce ai nevoie, fără să pierzi timp prețios pentru compararea prețurilor.

Comparatorul de prețuri 3CHEAPS, analizează cele mai bune oferte de pe piață și îți oferă prețurile pentru multiple categorii de produse. Ceea ce face această platforma unică, însă, este abilitatea de a actualiza prețuri în timp real. Cum te ajută asta?

Pentru tine, funcționalitatea de comparare a prețurilor în timp real înseamnă că poți verifica prețurile unui produs ori de câte ori ai nevoie și vei găsi de fiecare dată același tarif, atât pe platforma 3CHEAPS, cât și pe pagina site-ului care comercializează produsul căutat.

Dacă ești curios cum actualizează și compară prețuri platforma 3CHEAPS instantaneu, află că totul se întâmplă în  momentul în care navighezi pe pagina unui produs – atunci se începe execuția unui proces rapid și complet automatizat care navighează în timp real pe  magazinele online care au oferte de preț pentru produsul căutat și preia prețul, disponibilitatea și alte informații relevante despre acesta.

Un proces asemănător este utilizat și pentru a potrivi noi produse cu ofertele de preț. Astfel, beneficiezi de cea mai bună ofertă online asociată noului produs. Funcția pentru  compararea rapidă a prețurilor și asocierea acestora cu produsul dorit, te ajută să te asiguri că plasezi comanda pe site-ul cu cea mai bună ofertă de preț.

Tot în avantajul tău este și afișarea istoricului de preț pentru fiecare produs de pe platformă. Această caracteristică îți arată variațiile prețului pe o perioada de 30 de zile. Astfel, poți să comanzi produsul dorit cu oferta cea mai avantajoasă.

Beneficiează de toate functiile platformei cu un cont de utilizator

Pentru ca tu să te bucuri din plin de platforma 3CHEAPS și de beneficii adiționale, vei avea nevoie de un cont de utilizator. Procesul de înregistarare durează foarte puțin, iar contul este gratuit. O dată ce ai confirmarea noului cont vei putea profita de:

    • Salvarea produselor preferate într-o listă, disponibilă pe toate dispozitivele, de unde poți compara prețurile de câte ori este nevoie;

    • Setarea de alertă de preț pentru produsele care te interesează, ca să le poți achiziționa primul atunci cand modificarile prețului îndeplinec condițiile tale tale;

    • Opțiunea de cashback pusă la dispoziția ta de către diferitele magazine online partenere;

Pe lângă aceste avantaje platforma 3CHEAPS îți pune la dispoziție și o colecție de articole menite să te inspire și să te ajute să alegi opțiunea cea mai potrivită pentru tine, atunci când vine vorba de cumpărături rapide online.

Ești pregătit să economisești timp și bani când faci shopping online? Nu mai sta pe gânduri și începe chiar azi să folosești comparatorul de prețuri 3CHEAPS!

Domenii: Retail, IT, Lifestyle

3CHEAPS SOLUTIONS SRL

Firma 3cheaps Solutions S.R.L. din județul HUNEDOARA, CUI 43145951, a fost înființată la data de 06 octombrie 2020 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6201 - Activitati de realizare...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!