PROFIT POINT - CAMPANIE IMPLICARE SOCIALA " SUSTINE EDUCATIA... DONEAZA O CARTE!"

Publicat pe 31 Ianuarie 2017
Campania se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa faca pentru prima data o fapta buna cat si celor care au o experienta in acest sens. Scopul campaniei este acela de a colecta materiale educationale in orasele unde exista deja un sediu Profit Point (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara), materiale ce ulterior vor fi donate copiilor nevoiasi.

Profit Point Romania, deruleaza la nivel national, incepand cu luna Ianuarie 2017, campania de implicare sociala “Sustine Educatia… Doneaza O Carte!”, dedicata atat copiilor care au o familie cat si celor aflati in centrele speciale.

Campania se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa faca pentru prima data o fapta buna cat si celor care au o experienta in acest sens.

Scopul campaniei este acela de a colecta materiale educationale in orasele unde exista deja un sediu Profit Point (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara), materiale ce ulterior vor fi donate copiilor nevoiasi.

Tinand cont de faptul ca sunt foarte multe situatii in care copiii nu au parte de o educatie corespunzatoare, Profit Point, isi propune prin intermediul campaniei ”Sustine Educatia...Doneaza O Carte! ” sa contribuie alaturi de cei care vor sa ia parte, la imbunatatirea accesului la educatie pentru copiii cu varste pana in 14 ani, in Romania.

Trebuie mentionat faptul ca aceste persoane, pot decide daca doresc sa ramana anonime. In cazul in care persoanele vor sa isi dezvaluie identitatea, au libertatea de a-si exprima gandurile, de a scrie un mesaj, pe copertiile cartilor donate, si de a participa direct la momentul in care se vor face donatile.

Dupa colectarea acestor materiale, la fiecare 3 luni sau mai des, in functie de cantitatea acumulata, donatiile vor fi directionate catre anumite institutii, centre, orfelinate. Acestea urmand sa fie identificate tinand cont de aspectele esentiale ale acestei campanii.

Referitor la destinatii, trebuie scos in evidenta faptul ca acestea vor fi multiple, datorita perioadei nedeterminata a derularii campaniei si in functie de nevoile identificate.

In Iasi, deja o prima destinatie poate fi precizata, mai exact Colegiul Tehnic Ion Holban.

Acest colegiu ajuta si sprijina copiii cu dezabilitati inca din anul 2000, iar echipa Profit Point din Iasi a reusit prin participarea la un eveniment sustinut cu ocazia sarbatorilor de iarna sa identifice una dintre principalele nevoi, mai exact cartile educationale.

Profit Point este un brand european care a inceput din Romania, cu o viziune moderna, acumuland pe parcurs vechime in dezvoltarea la nivel european a unor programe de educatie up-to-date. Profit Point a ridicat la rang de lege importanta educatiei pentru fiecare persoana in parte, investind permanent nu doar in conceperea unor cursuri practice şi inovative, ci si in oameni.

Profit Point promoveaza de peste 10 ani un nou concept educational bazat pe interactivitate, personalizare si mentoring 1 on 1, o gama variata de cursuri in domenii precum dezvoltare personala, educaţie financiara, investitii si tranzactionare, fiind sustinuta exclusiv sub indrumarea stricta a trainerilor si a formatorilor cu experienta.

Domenii: Educatie

Profit Point

Povestea Profit Point începe cu mai bine de 10 ani în urmă, perioadă în care ne-am definit experienţa prin: -deschiderea a 18 sedii în Europa; -desfăşurarea a peste 2000 de ore de cursuri...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!