Profit Point - rampa de lansare pentru specialistii in domeniu financiar, bancar si bursier

Publicat pe 29 Martie 2019
Profit Point este printre putinele companii cu o activitate de peste 10 ani in domeniul educatiei financiare in Romania. Este un centru de educatie financiara ce dezvolta rampe de lansare pentru specialistii in domeniu financiar, bancar si bursier.

In ziua de azi, fiecare din noi trebuie sa aiba achizitii despre ceea ce inseamna “bani”, despre instrumentele financiare pe care le folosim sau pe care institutiile financiare incearca sa ni le vanda. Iar pentru asta, este important sa le intelegem pe toate, pentru a le folosi in avantajul nostru.

In acest sens, educatia devine cel mai important element dintre toate cele ce formeaza treptele bunastarii si este, in acelasi timp, una dintre cele mai valoroase achizitii. Bunastarea unui om vine prin educatia de calitate, a carei scop este sa atraga atentia asupra unui modus operandi prin care abilitatile fiecaruia din noi sunt dezvoltate si aplicate in problemele economice ale vietii.

Educatia financiara este ceva ce trebuie dobandit. E nevoie de multa munca si sprijin pentru a o obtine. Internetul este plin de date la acest subiect, insa ele in sine nu au o putere pentru ca nu poti pune in practica informatiile care sunt clasificate pe paginile web. Educatia nu tine de a sti, ci de a face. Motivul pentru care poti dobandi o educatie excelenta este colaborarea cu centrele educationale a caror formatori te pot directiona inteligent catre realizarea unui scop clar, ferindu-te de acele “recife” din tumultul economic care te pot conduce la ruina.

Profit Point este printre putinele companii cu o activitate de peste 10 ani in domeniul educatiei financiare in Romania. Este un centru de educatie financiara ce dezvolta rampe de lansare pentru specialistii in domeniu financiar, bancar si bursier. In urma unui sondaj realizat in randul clientilor Profit Point, a reiesit ca 70% au vazut o imbunatatire vizibila a situatiei financiare prin tehnicile insusite in programele de pregatire financiara Profit Point si aplicate ulterior in viata cotidiana.

Succesul financiar nu ar trebui sa reprezinte o simpla forma de noroc, deoarece fiecare centimentru din calea spre succes este definit de disciplina si o buna organizare a abilitatilor, directionate catre un scop final. Din fericire, tot mai multa lume se convinge de acest lucru, iar in prezent, datorita programelor educationale Profit Point, peste 10 000 de persoane s-au lansat in domeniul investitiilor deschizandu-si conturi reale de trazactionare la brokeri globali renumiti.

Toti avem dreptul la educatie. Ultimele date pe care le-a facut publice compania Profit Point, arata ca peste 100 000 de persoane i-au abordat intr-o chestiune legata de finante personale, investitii si trading, 35 000 au urmat cel putin un curs in domeniul educatiei financiare si investitionale, iar 7 500 au urmat un program complet de training in tranzactionarea pe pietele financiare internationale.

Din cei care au oferit un feedback, 20% au mentionat ca sunt investitori activi pe pietele financiare internationale, dintre care 80% inregistreaza profituri sau isi mentin conturile la valorile initiale, inregistrand progrese semnificative de la an la an. Peste 1000 dintre ei sunt in continuare sustinatorii conceptului Profit Point, facand parte din comunitatea Profit Point Trading Hub Romania.

Cei mai ambitiosi cursanti Profit Point, care si-au manifestat interesul pentru o cariera in domeniul financiar, au ajuns sa lucreze in cadrul grupului Profit Point, trecand prin toate etapele de dezvoltare profesionala, acumuland suficenta experienta si urmandu-si visul, au ajuns sa lucreze pentru cele mai cunoscute companii de brokeraj, banci si fonduri de investitii.

Modelele si tehnicile de instruire folosite in programele de pregatire Profit Point, dezvoltate de-a lungul anilor de catre specialistii grupului, au ajuns sa fie preluate si adaptate de institutiile finaciare si de brokeraj, fiind considerate inedite si eficiente in lucru si relatia pe care le au acestea cu clientii lor. Unii traineri care au reusit sa se califice din punct de vedere profesional in cadrul grupului Profit Point, insa care, in anumite contexte imprevizibile care incurajeaza migrarea angajatului de la un loc de munca la altul, au preferat sa intre in randul concurentilor si sa predea clientilor cele mai eficiente programe de educatie preluate de la Profit Point.

Datele de mai sus scot in relief inca o data contributia majora pe care o are Profit Point la cresterea nivelului de educatie financiara a populatiei in Romania.

Si pe viitor, cei de la Profit Point promit ca vor dezvolta programe si metode de pregatire interactive, practice si eficiente, care sa popularizeze si mai mult o conduita si abordare a relatiilor sanatoase cu banii pe care trebuie sa le deprinda romanii in viata lor de zi cu zi.


Vimsoft Digital Production SRL

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență de peste 8 ani în domeniul furnizării serviciilor web. De la dezvoltatori web, designeri, până la editori, bloggeri și autori, toți avem același...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!