Proiectarea moderna in constructii - Proiectare ING

Publicat pe 6 Mai 2016
Cât de importantă este activitatea de proiectare în cadrul unui proiect de construcţii? Specialiştii de la proiectare-ing.ro spun că este piatra de temelie şi că de abordarea acestei etape depinde succesul întregului proiect.

Specialistii de la Proiectare-ing.ro înțeleg că cel mai bun design vine dintr-o abordare complet integrată de la concepție până la finalizare. Avem o echipa puternica de creatie, in care inginerii din toate specialitatile lucrează alături de arhitecții de la începutul procesului de proiectare. Procedând astfel, noi credem că ei pot învăța unii de la alții și pot să combine cunoștințele lor de a concepe soluții integrate de proiectare.

Avand avantajele cunoașterii cumulative de la diferite proiecte de constructii civile ne propunem să sprijinim clientii cu o viziune cuprinzătoare – o viziune care aduce la suprafata potentialul ascuns în fiecare proiect.

Constructiile ar trebui realizate pentru a pastra un înalt nivel calitate pentru o perioada îndelungata și pentru a garanta siguranta necesara pentru viata si munca.

Avand in vedere faptul ca o lucrare de calitate incepe cu faza de proiectare, este esential sa apelati la o echipa de specialisti, care stie exact cum trebuie construit un proiect pornind de la concept si pana la detalii respectand in acelasi timp atat cerintele clientului cat si exigentele ce se impun pentru realizarea unei constructii functionale si sustenabile .

ING Proiect realizeaza proiectare in Targoviste, in Bucuresti dar si in restul tarii pentru locuinte individuale , locuinte colective , cladiri de birouri sau cladiri industriale. Pentru toate tipurile de constructii reusim sa imbinam toate specialitatile tehnice pentru a livra un produs complet care ofera avantajul unei coordonari interne riguroase si garantia unui proiect bine facut.

Avand avantajul unei echipe de tineri profesionisti, care sunt intr-un continuu proces de formare, fiind la curent cu ultimele tehnologii si solutii in domeniile arhitectura, proiectare structurala si instalatii , putem aborda cu succes proiecte cu orice grad de complexitate.

Ca si cele mai bune firme de proiectare ING Proiect utilizeaza software de ultima generatie si se foloseste de cele mai noi concepte in proiectarea bazata pe modele informatice ( BIM ); astfel beneficiarul poate vizualiza inca din faza de proiect cum va arata constructia, nu numai la nivel arhitectural dar si in ceea ce priveste structura si instalatiile, evitand astfel eventualele probleme ce pot aparea in executie.

Pentru toate proiectele realizate de catre noi oferim servicii pentru realizarea documentaiilor pentru acorduri, avize si autorizatii si oferim suport si consultanta in vederea obtinerii acestora.

Datorita experientei noastre in colaborarile de succes cu firme din toate ramurile domeniului reusim sa livram constant excelență în proiectarea axata pe satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

ING Proiect – Partenerul ideal pentru proiectare constructii civile si industriale


Sedra-XP Advertising

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, www.exposystem.ro colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!