Proleasing Motors aniverseaza 15 ani de activitate pe piata cu evenimente surpriza

Publicat pe 14 Aprilie 2016
14 Aprilie 2016: Proleasing Motors, dealer si service autorizat pentru marcile FORD, BMW si MINI, aniverseaza anul acesta 15 ani de activitate, printr-o serie de evenimente desfasurate la showroom-urile din Ploiesti, in perioada 15-19 aprilie 2016. Evenimentele sunt deschise publicului larg, invitat sa descopere povestea si istoria Proleasing Motors intr-un mod cat mai inedit.

In cadrul evenimentelelor, vizitatorii vor avea ocazia de a participa la o expozitie aniversara cu totul speciala: imagini din istoria companiei si modele Ford si BMW care au facut istorie in ultimii 15 ani vor fi prezentate chiar de membrii echipei. Se vor putea viziona si filme de colectie BMW si Ford in sala de cinema amenajata in showroom. In plus, organizatorii au pregatit pentru participanti o expozitie tech cu produse hardware si software care include marci precum Apple, Vector Watch, Canon, Microsoft sau HTC, dar si un proiect de tehnologie realizat de liceeni ploiesteni – o imprimanta 3D construita cu resurse proprii.

O parte din evenimentele aniversare vor fi incluse in programul ”Saptamana Altfel”, un program de activitati extrascolare destinat elevilor. Acestia vor putea sa viziteze expozitiile si sa raspunda unor provocari creative, la finalul carora vor avea ocazia sa castige premii oferite de catre organizator si partenerii implicati in eveniment. 

Dupa ce a debutat cu proiectii speciale in Bucuresti, documentarul “No Limits” este prezentat in premiera, la Ploiesti. Protagonistul povesti este Alessandro Zanardi, un pilot cu palmares redutabil, cu experienta in Formula 1 si campion IndyCar (CART), eroul unei reveniri fara precedent in sporturile cu motor dupa accidentul din 2001 in urma caruia si-a pierdut ambele picioare. Zanardi a reusit, dupa revenire, sa castige curse in Campionatul Mondial de Turisme (FIA WTCC) si apoi titluri mondiale si medalii de aur pentru handbike la competitiile paralimpice de la Londra. Filmul va fi unul din elementele inedite din cadrul programului scolar “Saptamana altfel”. 

”Anul acesta, cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate, suntem mai aproape ca oricand de clientii nostri, dar nu numai de ei. In cadrul evenimentelor aniversare care vor avea loc la showroom-urile Proleasing Motors, toti cei care ne vor trece pragul vor afla povestea noastra, cu provocarile si reusitele pe care le-am intampinat pe parcursul acestor 15 ani. Iar, pentru ca privim cu entuziasm spre viitor, am hotarat sa aducem la noi o expozitie de tehnologie unica in plan local, care ne dorim sa transmita, simbolic, viziunea noastra pe termen lung. Va asteptam in numar cat mai mare, in perioada 15-19 aprilie in showroom-uri pentru a descoperi toate surprizele pe care le-am pregatit si pentru a vizita expozitiile”, declara Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.  

Istoria Proleasing a inceput in februarie 2001, odata cu infiintarea companiei independente de leasing Pro Leasing SA. Din decembrie 2001, a inceput activitatea de vanzari pentru brandul FORD. In august 2005, Proleasing Motors SRL s-a desprins din Pro Leasing SA, preluand activitatea pentru FORD. Din martie 2013, Proleasing Motors a devenit dealer autorizat pentru marcile BMW si MINI.  

In cadrul companiei Proleasing Motors isi desfasoara activitatea 121 de angajati, localizati la sediile din Ploiesti, Buzau si Targoviste. Cei mai multi angajati se gasesc la sediul central din Ploiesti, unde functioneaza trei centre integrate de vanzari si service, FORD, BMW si MINI, cat si divizia centrala pentru vanzari autorulate.  

Despre Proleasing Motors

Proleasing Motors este unul dintre cei mai longevivi si importanti dealeri Ford la nivel national, cu centre integrate vanzari – service auto in orasele Ploiesti, Buzau si Targoviste. Proleasing a deschis primul dealership Ford in anul 2001, in orasul Ploiesti, urmat fiind de dealership-urile Ford din Targoviste – in 2007 si Buzau – in 2008.

Deschis in martie 2013, ca urmare a unei investitii de 2,5 milioane Euro, dealerul BMW Proleasing Motors integreaza, pe o suprafata de peste 2.000m2, primul showroom BMW din Romania dezvoltat dupa noile standarde internationale ale marcii, un showroom MINI, un centru integrat service si piese de schimb si o oferta extinsa de automobile rulate certificate in programul BMW Premium Selection.

Sediul principal Proleasing Motors este localizat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, pe strada Soseaua Ploiesti-Buzau, Nr. 505, DN1B.

Domenii: Auto

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!