Promovare online prin AdBoost

Publicat pe 7 Ianuarie 2021
Promovează-ți afacerea online simplu, rapid și eficient.

Anul 2020 ne-a învățat pe toți poate cea mai importantă lecție din viața noastră. Am privit cum totul în jurul nostru se schimbă, iar viața obișnuită de zi cu zi… nu mai era deloc obișnuită. 

Un lucru nu s-a schimbat însă, evoluția digitalizării și nevoia afacerilor de a intra în mediul online.

Pentru că majoritatea afacerilor atât mici, cât și mari au suferit o criză pe plan financiar, investițiile în zona de marketing au scăzut considerabil. Lucru care nu este tocmai o alegere ideală, căci în astfel de vremuri, orice afacere trebuie să se facă văzută, mai ales în mediul online.

Din nevoia afacerilor de a fi cunoscute în piață, nevoia consumatorilor de a găsi ceea ce au nevoie și din dorința de a reduce cât mai mult costurile de promovare online, a luat naștere AdBoost. O platformă de marketing digital ușor de utilizat, care te scutește de stresul campaniilor clasice de căutări în Google. AdBoost pune la dispoziție o tehnologie inovativă cu machine learning care te ajută să îți promovezi afacerea în doar câteva minute, fără a fi nevoie să apelezi la o agenție de marketing specializată și costisitoare. Dar stai fără griji, în spatele platformei, sunt câțiva specialiști în marketing digital care se asigură cu totul merge cum trebuie în ceea ce privește afacerea ta, iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, poți discuta direct cu ei.

Cel mai mare avantaj al platformei de marketing online AdBoost este că tu decizi tot! De la cuvinte cheie, la buget. Și pentru că tot a venit vorba despre buget, tu decizi cât vrei să investești în reclamele tale în fiecare zi și poți modifica sumele oricând, la orice oră.

Pentru că este ceva nou în piață, creatorii AdBoost știu că înainte de toate trebuie să câștige încrederea celor care sunt interesați să își promoveze afacerea pe platforma lor, așadar, după crearea unui cont pe ad-boost.ro, fiecare utilizator primește automat în cont un voucher de 200 Lei pe care să-i folosească pentru primele reclame.

Pe scurt, AdBoost îți oferă posibilitatea de a apărea în primele rezultate Google (fără să fii nevoit să înveți marketing), de a reduce semnificativ costurile de promovare și de a avea rezultate din primele minute de la pornirea unei campanii de promovare.

Explorează și tu potențialul afacerii tale cu ad-boost.ro!

Domenii: Afaceri

companies

AdBoost este o platformă digitală prietenoasă, dedicată startup-urilor și companiilor în plină dezvoltare. AdBoost te ajută să îți promovezi afacerea în mediul online în doar câteva minute, fără a...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!