Promovarea afacerii prin pungi personalizate, un fel de marketing „din gură în gură” „Obiective ambițioase, cu resurse

Publicat pe 7 Mai 2019
Nu este o utopie, dacă alegeți să vă promovați afacerea sau brandul prin pungi personalizate.

Pungi personalizate adevărate vitrine mobile, zeci de consumatori transformându-se în promotori ai brandului dumneavoastră, odată ce transportă în aceste pungi personalizate diversele lor cumpărături. E o cale prin care indirect vorbesc despre brandul dumneavoastră. Un fel de „ word of mouth”.

Am o pungă personalizată cu logo-ul X, deci folosesc acest brand iar acest lucru e o recomandare indirectă făcută celorlalți.

Total Gama SRL. comercializează pungi personalizate la comandă

Aceste pungi personalizate, atât de la îndemână, sunt cele mai rapide căi de a ajunge la consumator. Or a ajunge repede la publicul tău țintă este dezideratul oricărui antreprenor. În plus, sunt durabile și au o „viață” lungă, ceea ce face ca ele să fie folosite și văzute de mai multe ori. Total Gama SRL. comercializează pungi personalizate la comandă, imprimate cu grafica dorită de client.

Unul dintre trendurile în marketing ale anului 2019 este personalizarea. Există, totodată, o cerere în creștere pentru branduri responsabile, implicate în cauze și acțiuni sociale. Conform raportului Digital Marketing Trends 2019 realizat de MKOR Consulting, citat de Revista Biz, în acest an marketingul va cunoaște o dezvoltare sustenabilă, datorată faptului că din ce în ce mai multe branduri își definesc scopuri cu impact pozitiv în societate.

Pungi personalizate biodegradabile sau din plastic reciclat

De aceea, poate că este momentul să personalizați pungi biodegradabile sau pungi din plastic reciclate, ca să vă alăturați valorilor ecologiste și să câștigați capital de imagine pentru brandul dumneavoastră. În oferta Total Gama SRL, veți găsi pungi biodegradabile de tip „maiou” sau „banană”. Oferta completă, pe totalgama.ro/pungi-biodegradabile/. Totodată, producătorul de pungi Total Gama Prod SRL vine în întâmpinarea noilor tendinte personalizând pungi obtinute din materii prime reciclabile,care respecta standardele EN 13432.

Idee de promovare: oferiți pungi personalizate

Consumatorii, în special Milenialii și Generația Z, caută branduri cu o personalitate care să li se potrivească, branduri care să își dorească, la fel ca ei, să aducă un impact pozitiv în lume, scrie Revista Biz.

Să oferiți pungi biodegradabile cadou, pentru transportul alimentelor sau ambalarea lor, pungi personalizate cu logoul dumneavoastră, ar fi o cale prin care să aduceți simpatie față de brandul dumneavoastră. În condițiile în care simpla pungă de plastic din orice magazin are un cost, forțând consumatorul să dea bani pe un produs care face rău mediului.

Domenii: Investitii

TOTAL GAMA PROD

Producator pungi biodegradabile imprimate cu grafica clientului, pungi biodegradabile 100%, scutite de plata ecotaxei. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →