Promovarea ta începe cu sisteme expoziționale de efect

Publicat pe 16 Noiembrie 2016
Sedra Advertising îți oferă steaguri personalizate și people stoppere ca o modalitate eficientă de expunere a materialelor publicitare.

În încercarea de a construi o bună strategie de marketing, elementele de design nu trebuie să lipsească! Fie că sunt sisteme indoor sau outdoor, aceste instrumente prezintă într-un mod inedit și creativ mesajele sau brand-ul dumneavoastră. Astfel, steagurile personalizate și people stopperele sunt cel mai adesea utilizate datorită mobilității lor și ușurinței cu care sunt montate și folosite. Sisteme sunt ideale în cadrul târgurilor, expozițiilor și evenimentelor de amploare pentru a capta atenția publicului participant. Vă invităm pe Banner RollUp.ro, unde așteptăm să vă familiarizați cu gama noastră de produse. 

Steagurile personalizate sunt cele mai folosite sisteme expoziționale care oferă vizibilitate crescută în special în spațiile outdoor. Aceste produse sunt elemente publicitare recomandate de designul lor inovativ și de calitatea materialelor din care sunt fabricate. Sistemul pe care este montat printul este realizat din aluminiu și fibră de sticlă. Acest lucru îi conferă o rezistență sporită pentru a evita posibilitatea eventualelor pagube în cazul unor condiții meteorologice neprielnice.

Steagurile personalizate pot fi montate și indoor. De aceea, vă oferim steaguri de diferite dimensiuni și diferite modele. De la steaguri mărimea S, pentru spații indoor, până la mărimea XL, pe care le recomandăm pentru spații outdoor. Materialul textil pe care este printat steagul este fabricat din polyester ce permite trecerea aerului prin el, fără a deteriora calitatea acestuia. Steagurile vor fi personalizate prin sublimare, rezultând culori intense și ușor de remarcat cu un print identic pe ambele părți.

Nu există nicio limitare când vine vorba de personalizare! Noi vă punem la dispoziție experiența echipei noastre pentru a vă ajuta la realizarea unei machete grafice personalizate în cazul în care nu aveți o idee conturată despre produsul pe care îl doriți. Steagurile se confecționează la dimensiunile solicitate și se livrează complet finisate cu sistemul de prindere inclus.

People stopperele sunt de asemenea o alternativă pentru publicitatea outdoor. Acestea sunt concepute ca un mijloc simplu de a atrage atenția oamenilor asupra ofertelor sau promoțiilor afacerii dumneavoastră. People stopper-ul este recunoscut și căutat pentru mobilitatea și ușurința cu care este utilizat. Aceste panouri pot fi pliate foarte rapid. Un people stopper este ușor de transportat și se monteaza intr-o clipă.

În general, acestea sunt fabricate din aluminiu eloxat cu rol anticoroziv.People stopper-ul prezintă două fețe destinate promovării, fiecare dintre ele poate fi personalizată diferit în funcție de nevoie. Sistemul de prindere de tip click favorizazea fixarea sigură a printului și schimbarea rapidă a acestuia. Fața printului este protejată de o folie protectoare cu proprietăți antireflex, rezistentă la apă.

Există și modele de people stopper fabricate din lemn sau plastic. În orice variantă de prezentare, aceste produse asigura o foarte bună vizibilitate în locul în care este amplasat, datorită sistemului dublu de expunere.

Pentru că suntem o firmă specializată în producția de materiale publicitare, vă oferim cele mai bune produse din punct de vedere calitativ. Ne vom asigura că nu există întârzieri în procesarea comenzilor și că veți fi mulțumit de produsul rezultat din materializarea ideilor dumneavoastră. Pe site-ul Banner RollUp puteți găsi diversivitatea de produse pe care o furnizăm.


Sedra-XP Advertising

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, www.exposystem.ro colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!