Protecția muncii - De la birocrație până la echipamente de protecție

Publicat pe 17 Aprilie 2019
Legea obligă angajatorii să instruiască și să asigure protecția muncii pentru toți angajații, indiferent de domeniul de activitate. Fie că vorbim despre o activitate de birou sau de una ce implică anumite riscuri, seriozitatea și responsabilitatea trebuie să fie la fel de mare. Din păcate, de multe ori această protecție este asigurată doar pe hârtie, de ochii autoritaților, iar în practică, echipamentele cumpărate și folosite nu se ridică la standerdele prevăzute de lege. Pe de altă parte legea este stufoasă și este nevoie întotdeauna de specialiști pentru a o aplica. Așadar, prinși între hățișurile legii, lipsurile materiale și indiferență, rămâne la latitudinea angajatorilor să gasească resurse și cele mai eficiente mijloace de punere în practică a prevederilor legale din acest domeniu.

Dacă sunteți un angajator cu simțul răspunderii și cu grijă față de sănătatea și integritatea fizică a celor aflați în subordine, este bine să apelați întotdeuna la achiziția de mijloace de protecție de calitate cât mai bună și cât mai adecvate specificațiilor din fișa postului. Astfel de produse pot fi cumărate de la furnizori specializați, care cunosc foarte bine legea și care vă pot oferi recomandări privind alegerea celor mai adecvate produse. 

La magazinul Publishingoffice.ro puteți găsi și achiziționa online toate echipamentele de protecție de care aveți nevoie pentru a garanta siguranța angajaților voștri: produse de protecție pentru mâini, ochi, respirație, cap, stingătoare, truse sanitare, încălțăminte specială, respectiv bocanci de protectie, cizme, căști, mănuși, antifoane, ochelari, măști etc.

Toate aceste produse, alese în varianta corespunzătoare, au un rol esențial în a garanta siguranța la locul de muncă, în prevenirea riscului de accidentare sau de îmbolnăvire, în a proteja pielea de efectele nocive ale unor substanțe chimice, în a realiza toate activitățile în condiții cât mai adecvate.

Un alt dispozitiv care nu trebuie să lipsească din nicio instituție este trusa de prim ajutor. Truse sanitare și alte produse care pot fi folosite atunci când se produc mici accidente de muncă pot fi achiziționate la prețuri foarte avantajoase tot din magazinul online de echipamente de protecție Publishingoffice.ro. Dispensere plasturi, kituri de înlocuire trusă sanitară de perete, neutralizatori chimici PH pentru curățarea ochilor, rezerve plasturi, stații pentru curățarea ochilor, truse sanitare auto, de prim ajutor și de perete avizate de MS, toate pot fi cumpărate de la acest furnizor special.

Legea îi obligă pe toți anagajatorii și administratorii de firme să se asigure că fiecare angajat a primit instructajul necesar privind folosirea echipamentelor de protecție necesare și că a semnat o fișa de securitatea muncii. De accea, toți angajatorii trebuie să cunoască sau sa aibă o colaborare cu o firmă care să îi poată ajuta în aplicarea cât mai eficientă a legii.

Un alt aspect destul de important este să gasească un furnizor serios și dedicat de echipamente de protecția muncii. Doar o astfel de firmă poate garanta cele mai potrivite soluții, de la producatori autorizați și poate propune produse care să se conformeze specificului domeniului în cel mai bun raport calitate-preț.

Domenii: Retail

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →