Protejeaza-ti casa cu un sistem hidroizolatii acoperis de incredere

Publicat pe 1 Octombrie 2018
Daca te confrunti cu igrasie si mucegai in casa ta, cel mai probabil cauza problemelor are la origine izolatia slaba a peretilor sau a acoperisului. O casa prost izolata va avea mai putina durata de viata si va oferi proprietarilor mai putina placere de a trai in ea.

Pentru a-ti putea iubi din nou casa si a te bucura de ea, alege sa o protejezi cu ajutorul servicilor de hidroizolatii acoperișuri. Milucon ofera perfomanta si calitate in serviciile de hidroizolatie a acoperisurilor pe care le presteaza.

De ce sa alegi sa iti izolezi acoperisul?

Nu toata lumea este constienta de faptul ca pe langa apa, vantul este un factor ce poate afecta structurile de hidroizolatie: suctiunea produsa de vant poate conduce la tensiuni mecanice ce vor determina in ultima instanta macrofisurarea sistemului.

Hidroizolatia nu este un moft, ci o necesitate: casele neprotejate sunt mult mai predispuse la igrasie si mucegai. Acestea nu au doar un aspect neplacut, ci in timp afecteaza sanatatea celui care locuieste in casa, atacand caile respiratorii si nu numai. O hidroizolatie bine realizata va feri casa de factorii neplacuti si de fenomenele naturii care pot afecta si- in timp- chiar compromite intreaga structura a casei.

Caracteristicile unei hidroizolatii reusite

Iata care sunt principalele caracteristici ale unei hidroizolatii

permite evacuarea vaporilor

 este etansa

Este rezistenta la presiunea apei si la razele UV,

este rezistenta la socuri si abraziune

Investeste acum si vei economisi in timp

Modul in care o casa este construita si pusa in folosinta reprezinta factori determinanti in alegerea unui sistem hidroizolatie corespunzator. Imbucurator este ca solutiile si optiunile disponibile sunt de o varietate egala cu cerintele existente.

Nu trebuie insa pierdut din vedere faptul ca e necesar ca fiecare proiect de hidroziolatie sa respecte normele de constructie in vigoare si regulile ce au in vedere protectia impotriva incendiilor. Pentru a face o investitie durabila si eficienta, apeleaza la serviciile specialistilor in domeniu.

Milucon este liderul de piata romanesc din domeniul hidroizolatiilor si compania care ofera cele mai de calitate servicii pentru izolarea acoperisurilor. Fiindca se bazeaza doar pe produse si tehnologie de calitate, beneficiarii serviciilor Milucon sunt asigurati cu hidroizolatii eficiente si durabile.

Principalul material utilizat impotriva infiltratiilor in acoperisuri este membrana bituminoasa. In cazul lipirii incorecte pe suprafata acoperisului, membranarisca sa se desprinda si sa permita apei infiltrarea in interiorul cladirii.

Pentru a preintampina astfel de evenimente nefericite, compania Milucon utilizeaza utilaje speciale care permit lipirea sigura si durabila a membranei bituminoase, Toate echipamentele companiei sunt folosite de un personal calificat si cu experienta.

Persistenta prin excelenta in servicii

 Existenta in Romania de 10 ani, compania Milucon a executat cu succes peste 70.000 m² de hidroizolatii, acumuland experienta necesara pentru a primii titlul de lider al hidroizolatiilor din Romania. Directorul companiei afirma: " M-am gandit ca putem face diferenta cu Milucon doar prin calitate, prin rezultatul final al lucrarilor noastre. Si am descoperit ca daca iti faci temele cum trebuie , daca faci calculele corecte si daca muncesti de dimineața pana seara, poti sa oferi si calitate si sa fi corect la pret", aceasta fiind gandirea care ofera succes companiei.

Alege sa beneficiezi de serviciile companiei si sa iti protejezi casa cu ajutorul serviciilor de hidroizolatii acoperis.

 Pentru mai multe detalii contacteaza aici serviciul de asistenta alegand una din urmatoarele variante de contact.

Telefon: 0728116018

Email: office@milucon.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →