Putem beneficia de implant dentar intr-o singura zi? Specialistii Dental Premier ne ofera raspunsul!

Publicat pe 21 Februarie 2020
Implant dentar intr-o singura zi ? Apeleaza la Clinica stomatologica Dental Premier!

Pierderea unuia sau a mai multi dinti nu sunt evenimente pe care le putem trece destul de usor cu vederea. Pe langa faptul ca o astfel de intamplare scade in primul rand stima de sine, nici procesele desfasurate in cavitatea bucala precum masticatia nu se vor mai realiza la aceleasi standarde, ci vor fi ingreunate.

Putem avea sau nu parte de un implant dentar intr-o singura zi? O intrebare atat de comuna la care specialistii clincii stomatologice Dental Premier sunt cei mai in masura sa raspunda. In randurile ce urmeaza vor furniza informatii de interes ce vizeaza implantul dentar realizat intr-o singura zi.

Ce impune implantul dentar?

Implantul dentar este o piesa de titan sau zirconiu sau alte astfel de materiale biocompatibile ce se monteaza in locul dintelui lipsa. Titanul este materialul pe care medicii specialisti ai Clincii stomatologice Dental Premier il folosesc. Ei vin cu un raspuns in ceea ce priveste dilema noastra – se poate realiza un implant dentar intr-o singura zi? Raspunsul este da, se poate realiza in cadrul clinicii lor.

Cum se realizeaza un astfel de implant?

Pana la faza finala si anume etapa protetica, ce implica realizarea lucrarii finale ce va trebui fixata prin insurubare sau cementare, pacientul poate beneficia de lucrare fixa provizorie pe implanturi dentare rapide. Aceasta se aplica imediat, in maximum 24 de ore, fiind o lucrare dentara aproape identica cu dintii naturali. In acest fel, pe toata perioada tratamentului, ce variaza de la 2 la 6 luni, beneficiarul isi poate continua in mod normal viata.

Pentru ca toate aceste lucruri sa fie posibile, medicii specialisti in chirurgie si implantologie folosesc doar implanturi dentare din materiale de cea mai inalta calitate si 100% biocompatibile. Nici aparatura pe care o folosesc nu se lasa mai prejos, fiind vorba de aparatura de ultima generatie - High Tech Dentistry - de la liderul mondial in tehnologie dentara, DentSply Sirona.

In aceeasi ordine de idei, echipa de medici detine Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, dar si Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona. Aceste doua certificate atesta calitatea serviciilor pe care medicii de la Dental Premier le ofera – doar la standarde internationale!

Pentru mai multe detalii in acest sens, detalii vizavi de alte aspecte ce caracteriseaza implantul dentar intr-o singura zi, cei interesati sunt invitati sa acceseze dentalpremier.ro.

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →