Rafturi metalice pentru magazine - Vezi oferta Rafturimetaliceaz.ro

Publicat pe 15 Ianuarie 2019
Succesul sau insuccesul unor magazine – indiferent de tipul lor – este dat nu numai de calitatea marfii, ci si de felul in care un potential client se simte in acel spatiu, si de senzatia pe care acesta o are atunci cand intra intr-un loc nou.

Multi dintre noi avem tendinta de a evita anumite magazine pentru ca nu ne place atmosfera de acolo, nu ne place cum este amenajat, cum sunt dispuse marfurile si cum suntem tratati.

Iata deci ca rafturile unui magazin sunt foarte importante pentru atragerea si mai ales pentru pastrarea clientilor. Alegerea unor rafturi metalice de calitate pentru magazin poate face diferenta intre un succes si un esec in afaceri.

Rafturile metalice pentru magazine se impart in mai multe categorii, in functie de tipul lor, dar si de scopul final. 

Din punct de vedere al amplasarii in magazin se disting rafturi metalice de perete si rafturi metalice de mijloc.

Rafturile de perete se dispun – asa cum le spune si denumirea – de-a lungul unor ziduri, avand asadar o singura fata pe care poate fi asezata marfa. Ele se fixeaza in perete si in podea cu ajutorul unor suporti speciali, care asigura o prindere ferma si rezistenta la greutate si la manevrarea si manipularea repetata a marfii pe polite. Aceste rafturi metalice pot avea polite sau carlige, in functie de model si de intrebuintarea ulterioara. Foarte important si faptul ca aceste polite metalice sau carlige metalice sunt mobile, astfel ca ele pot fi mutate cu usurinta pentru a facilita o cat mai buna aranjare a marfii.

Rafturile metalice de mijloc sunt de sine statatoare si se fixeaza numai in podea. Numite si rafturi tip gondola, ele pot fi circulare sau in unghi drept, oferind asadar mai multe variante de asezare. 

Dupa scop, rafturile metalice pentru magazine se impart in rafturi pentru produse alimentare si nealimentare, rafturi pentru fructe si legume si rafturi pentru paine si produse de panificatie. Diferenta majora intre acestea este data de forma, dar mai ales de dispunerea politelor, orizontala sau mai inclinata, cu orificii sau fara, etc. 

Pentru zona de depozit pot fi folosite rafturi metalice speciale, rafturi de depozitare, foarte solide si usor accesibile. Desi scheletul lor este unul minimalist, ele pot sustine greutati mari, fiind asadar foarte practice si versatile. 

Micile detalii fac intotdeauna diferenta, iar atunci cand vine vorba de o piata atat de concurentiala cum este cea de comert cu amananutul, nimic nu trebuie tratat cu superficialitate sau cu ingaduinta.

Domenii: Afaceri, Retail

Adcentric Consulting SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →