Raspandirea criptomonedelor poate avea un caracter fraudulos?

Publicat pe 27 Februarie 2018
De foarte multe ori progresul masiv pe care il poate propune o criptomoneda este un motiv de atractie pentru investitori, insa numeroase relatari din media trebuie sa va indice faptul ca aceasta piata poate fi deosebit de inselatoare, mai ales daca nu este facuta in conformitate cu legea sau dupa caz solicitand clauze bine stabilite.

Anul trecut au aparut tot mai multe articole care relateaza ca in industria pornografica au existat prejudicii de cateva milioane de dolari, ca urmare a refuzului returnarii unei sume de bani a unui ceo catre concernul cu care era in colaborare, in urma schimbului de servicii intocmit.

O astfel de situatie poate pune pe ganduri foarte multe persoane, dar in egala masura si intrebarea daca o astfel de piata este stabila sau daca se poate obtine un profit redutabil de pe urma acesteia intr-o perioada de timp.

Pasul numarul 1 - nu va lasati pacaliti de informatiile care circula la suprafata

Intrucat exista foarte putine publicatii care furnizeaza informatii corecte despre criptomonede, dar in egala masura si firme specializate in oferirea de noi planuri investitorilor sau dupa caz diferite solutii de exchange redutabile, trebuie sa stiti spre ce directie sa va orientati din timp.

In prezent Romania dispune de BitWin.Ro , firma care se poate dovedi a fi o solutie cat se poate de inspirata pe termen lung, pentru a va indruma spre cea mai buna investitie, dar in egala masura si pentru a va optimiza veniturile.

Afli rapid ascensiunea Bitcoin, Etherum sau a altor criptomonede

Intrucat in momentul de fata sunt listate la bursa mai mult de 700 monede virtuale este greu de estimat care poate avea un randament ridicat raportat la perioada imediat urmatoare sau la nivelul unui an calendaristic.

In acest caz BitWin va poate oferi rapoarte detaliate despre evolutia monedelor in ultimile 30 de zile, tendintele de investitie care exista, dar in egala masura si parerea economistilor avizati la nivel mondial care cu siguranta v-ar putea interesa cand vine vorba de volumul in activitate ale unei anumite monede.

Firma a carei politica se bazeaza pe dezvoltarea continua

Pentru a nu se afla in impas clientii, indiferent de evolutia monedelor virtuale, BiTWin cauta noi oportunitati si parteneri de investitii continuu, astfel incat sa puteti avea un an profitabil, iar in egala masura sa puteti efectua tranzactii rapid, supuse unor comisioane cat se poate de avantajoase.

Securitatea datelor si tranzactiilor obiectiv principal

Intrucat foarte multe conturi la nivel online pot fi sparte cu usurinta de atacuri cibernetice, dar in egala masura exista si posibilitatea de falsificare a monedelor virtuale, la BiTWin toate aceste lucruri devin amintiri, intrucat firma opereaza programe de securitate avansate destinate nevoilor tuturor clientilor.

Domenii: Afaceri

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!