Raspunderea patrimoniala a personalului platit din fonduri publice

Publicat pe 19 Iunie 2019
Va asteptam cu drag, pe JURIDICE.ro, incepand cu ora 19:30.

In cadrul intalnirii cu tema „Raspunderea patrimoniala a personalului platit din fonduri publice” vor fi dezbatute de catre invitati principalele probleme de practica in legatură cu demersul autoritatilor ai institutiilor publice de recuperare a prejudiciilor cauzate bugetelor proprii de catre personalul salariat sau de catre functionarii publici.

Vor fi prezentate opinii si solutii privind principalele ipoteze generatoare de situatii in care poate fi angajata raspunderea reparatorie a personalului platit din fonduri publice, rolul Curtii de Conturi si al auditului intern in identificarea pagubelor ce necesita reparare, probleme legate de prescriptia extinctiva a dreptului la actiune avand ca obiect angajarea raspunderii patrimoniale, modul de determinare a prejudiciului in cazul in care doua sau mai multe persoane se fac vinovate de producerea acestuia, coordonatele administrarii probatoriului specific in cauzele deduse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Va asteptam cu drag, pe JURIDICE.ro, incepand cu ora 19:30.  

Domenii: Afaceri, HR, Avocatura

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!