Recomandări de telefoane Samsung pentru 2021

Publicat pe 5 Mai 2021
Pentru o achiziţie inteligenta, Gunter face recomandări de telefoane Samsung, care pot sa răspundă celor mai importante nevoi.

Gunter.ro este un punct de reper în online pentru cei care urmăresc să facă alegeri inteligente. În paginile site-ului, persoanele care sunt in cautare de produse IT, telefoane, electrocasnice şi electronice vor găsi recomandări şi oferte atractive, de ajutor când se urmăreşte achiziţionarea unui produs care să răspundă nevoilor personale – atât din punct de vedere al caracteristicilor, cât şi al preţurilor. Descrierile de produse sunt analizate şi redate, astfel încât să reprezinte obiectiv funcțiile și caracteristicile care asigură un plus şi ceea ce poate fi considerat un minus.

Prin urmare, consumatorii online au la îndemâna instrumentul necesar care să îi ajute să aleagă în cunoştinţă de cauză orice produs, din gamele mai sus menţionate. Acest lucru este valabil inclusiv pentru telefoanele Samsung – subiectul acestui articol.

Gunter propune câteva recomandări pentru telefoanele Samsung

În ciuda faptului că mărcile chinezeşti sunt din ce in ce mai prezente pe piața de profil, Samsung ocupă încă primul loc între producătorii de smartphone-uri. Această poziţie în top este asigurată  în mod evident de o gamă mare de telefoane. Cu toate că Samsung oferă una dintre cele mai cuprinzătoare game de pe piața telefoniei, celor care îşi doresc să achiziţioneze cel mai bun smartphone în funcţie de nevoile pe care le au, procesul li se poate părea dificil, având în vedere oferta atât de generoasă și diversă.

Pentru o achiziţie inteligenta, Gunter face recomandări de telefoane Samsung, care pot sa răspundă celor mai importante nevoi.

Samsung Galaxy S21 Ultra

După cum sugerează și numele, aceasta este cea mai avansată versiune a gamei, care ar trebui să aducă împreună inovațiile cele mai noi. Spre deosebire de Z Fold care experimentează cu ecrane pliabile, acest smartphone se păstrează tradițional și reprezintă mai mult o evoluție decât o revoluție.

Designul nu se schimbă foarte mult, dar se poate aprecia carcasa neagră foarte elegantă și modulul foto foarte impunător. În ceea ce priveşte display-ul, Samsung împinge limitele tehnologiei sale OLED puțin mai departe, cu o luminozitate foarte mare și o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz. În ceea ce privește restul telefonului, modulul foto evoluează lent, dar sigur, iar zoom-ul de 10x oferă o claritate remarcabilă.

Samsung Galaxy S21

Dacă modelul Ultra este prea mare sau prea scump pentru nevoile unor consumatori, clasicul Galaxy S21 poate fi o opţiune potrivită. Samsung a reușit să reducă prețul fără sacrificii majore, fie pentru experiență, fie pentru funcționalitatea acestui telefon.

Bine finisat, este deosebit de plăcut și dă impresia că este compact, în ciuda ecranului său de 6,2 inci. Mai presus de toate, noul său SoC este la vârful gamei, ceea ce îi permite să fie perfect fluid si să mențină o autonomie bună, în ciuda ecranului său de 120 Hz.

Samsung Galaxy Z Fold 2

Un telefon destul de greu (282 g), care poate da impresia unei tablete mici. Printre progresele acestei noi versiuni, se remarcă în mod deosebit alegerea unui procesor Snapdragon 865+ deosebit de puternic și integrarea unui modul foto de calitate. Experiența software este, de asemenea, foarte plăcută. Se pot observa câteva bug-uri, dar prezenţa acestora este cauzată mai mult de terţii dezvoltatori care nu și-au adaptat încă complet aplicațiile.

Se poate spune că Samsung livrează primul smartphone pliabil cu adevărat utilizabil zilnic. Un telefon care se inscrie în tendinţele viitorului, dar care are un preț ridicat totuși.

Samsung Galaxy S20 FE 5G

Această versiune mai slabă a Galaxy S20 a fost concepută parțial pe baza feedback-ului utilizatorilor privind costurile mari de achizitie pentru telefoanele Samsung din gama superioara, oferind astfel fanilor, in intruchiparea S20-ului FE 5G, un raport excelent intre functionalitate si pret. Prin urmare, designul este ușor revizuit, prin adoptarea unui ecran plat și a unui spate din plastic mat - pentru a reduce costurile. Ecranul de 6,5 inci păstrează însă tehnologia OLED excelentă a mărcii. Principalul avantaj al acestui model este Snapdragon 865. Prin urmare, se pot regăsi performanțe de prim rang, precum și o autonomie solidă.

Modulul foto este mai puțin ambițios în comparație cu modelele menţionate anterior. Are un senzor de 12 Mpx, însoțit de un unghi ultra larg și de un teleobiectiv.

Deşi nu se poate spune că este revoluţionar, modelul S20 FE 5G reprezintă un compromis bun între funcționalitate și preț, în gama superioară.

Domenii: Retail

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!