Recondiționare Turbosuflante – pentru o relație cu iz de prima zi

Publicat pe 24 Noiembrie 2020
Probleme la turbină? Hai la VadAuto pentru o recondiționare și o relație durabilă, cu iz de prima zi.

De câte ori ți s-a întâmplat să fii în trafic și să auzi un zgomot neobișnuit la motor? Te-ai săturat până și tu de el, să nu mai vorbim despre ceilalți participanți la trafic. Deși mașina ta se mai defectează din când în când te-ai săturat să tot investești mereu și mereu în piese noi a căror garanție nu este nici pe departe echivalentă cu investiția pe care tu o faci din punct de vedere financiar.

Noi, echipa Vadauto, ne-am gândit la situația ta financiară și în cazul în care turbina ta se defectează, nu este necesar să îți cumperi una nouă, ci pur și simplu să vii la noi pentru o recondiționare.

De ce să alegi recondiționarea turbinei în schimbul înlocuirii acesteia?

Dacă turbosuflanta prezintă semne de degradare, există trei soluții:

 • să cumperi una nouă
 • să cumperi una second-hand
 • să optezi pentru o recondiționare.
 • Este necesar să știi că o turbină nouă implică din start un cost destul destul de mare și devine inaccesibilă pentru șoferii care deja mai au o multitudine de cheltuieli suplimentare. În ceea ce privește turbina second-hand, este de departe cea mai riscantă alegere, întrucât nu poți să verifici dacă este echilibrată corespunzător, cât este de uzată sau cât ulei consumă.

  Astfel, varianta cea mai sigură, atât din punct de vedere financiar, cât și al calității este recondiționarea turbinei.

  Ce presupune mai exact acest lucru?

  Turbina defectă este demontată de către specialiștii noștri și apoi dezasamblată pentru a fi identificate piesele defecte și diagnosticate punctele de măsurare. Elementele uzate, pot fi atât rulmenții, cât și tija, garniturile sau palele și vor fi înlocuite cu unele noi. Practic, deși turbosuflanta va fi recondiționată, poți spune că este una nouă, întrucât deși carcasa rămâne aceeași, toate piesele importante care intră în componența ei vor fi noi.

  Următorul pas este ca ansamblul rotativ să fie echilibrat, pentru ca să nu apară vibrații la pornirea motorului și după aceea turbina poate fi asamblată.

  Pentru ca montajul turbinei să se desfășoare ca la carte, băieții noștri îți recomandă și te ajută dacă ai nevoie cu schimbarea filtrelor de aer și ulei, schimbarea uleiului de motor, curățarea intercooler-ului și a întregului ansamblu de tubulaturi al admisiei. În acest mod, cu siguranță, turbosuflanta se va simți ca nouă și va și funcționa ca atare.

  Încă nu te-ai convins că recondiționarea turbinei este cea mai bună alegere?

  Treci pe la noi - https://www.vadauto.ro/reconditionare-turbina, locul de care are nevoie motorul tău și lasă-ne să te convingem.

  La finalul reparațiilor, deși turbina este aceeași, se va comporta ca una nouă și în plus, toate acestea la un sfert din suma pe care ai plăti-o pentru o turbină nou-nouță.

  Advertorial redactat de Brandion – Agentie de branding / marketing / design.

  Domenii: Afaceri, Auto

  CRIS DIGITAL BRANDING SRL

  Brandion este o agentie de branding, marketing si design. In gama de servicii oferite de Brandion se numara: Digital marketing (SEO, SEM, PPC, Influencer Marketing),  Branding de produs...

  Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

  Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!