Reconectarea personala si linistea

Publicat pe 6 Iunie 2016
Totul este interconectat, orice gest facut aici, poate afecta lucrurile chiar si de pe jumatatea cealalta a globului. Reconectarea personala este o chestiune care este de cele mai multe ori trecuta cu vederea, mai ales in conditiile in care foarte multi dintre noi muncim de dimineata, pana in zori, practic atat de mult, incat uitam cine suntem, ce vrem si mai ales, ce ne face fericiti. www.re-conectarea.ro este un site sustinut de o echipa de oameni care au un singur gand, sa va ofere starea benefica, sa va ajute in rezolvarea dezechilibrelor corpului mintii si a sufletului.

Acorda-ti zilnic un strop de liniste

Despre echilibrul si reconectarea personala putem spune doar ca acestea sunt strans-legate. Doar daca un om va asculta mai mult de sinele sau inalt, sau suflet, cu atat mai benefice ii vor fi deciziile. Insa, vedeti, ascultarea sufletului este o tema dezbatuta foarte puternic, fiecare religie isi are propria sa privire asupra sufletului, fiecare om este bombardat cu produse si stres atat de mult incat efectiv se uita conceptul de a fi om.

Spuneam ca totul este interconectat, totul comunica, iar daca am sta sa ascultam ceea ce are de zis o planta, un copac, o pisicuta ce isi vede de curatenia proprie am invata un singur lucru, sa stam. Sa stai fara a mai te gandi, in general, la nimic. Marii asceti printre care multi calugari ortodocsi, catolici, tibetani, si multi altii, spun ca numai prin tacere veti atinge starea de reconectarea personala. Insa, lucrurile nu sunt chiar asa de usor, nu-i asa?

Puteti incerca singuri acasa un mic exercitiu, acela de a tacea, sau mai bine spus de a medita. Prezenta unei plante sau a unui animal de companie este extrem de benefica, animalele precum puii de pisica si caine fiind la propriu o sursa de zambete si liniste interioara. Oricum, revenind la stropul de tacere, cel mai bine este sa porniti in mod mental sau imaginar sa inchideti fiecare gand intr-o cutiuta opaca si sa incercati sa vedeti daca le prindeti usor usor pe toate.

Reconectarea personala te ajuta sa iti castigi linistea

A obtine tacerea este un mod de reconectare, altul este cel de a lucra pe chakre, vartejuri energetice ce pot fi vazute numai de catre initiati ce au fiecare dintre ele propria culoare, in functie de pozitia si rolul sau:

    Argintiu – chakra coronara, cea a intelepciunii si a mentalului

    Indigo – chakra celui de-al 3-lea ochi, viziune, ochi, vedere

    Turqoise – chakra gatului, a vorbirii a ascultarii

    Verde – chakra inimii, centrul emotional, inteligenta emotionala, plamanii

    Galben – chakra plexului solar sau cea solara

    Portocaliu – chakra alimentara sau a sistemului digestiv

    Rosu – chakra care alimenteaza intregul organism dar si chakra sexului

Aceste puncte sunt doar cateva dintre chakrele umane, iar in detaliu, despre cum influenteaza ele starile noastre de zi-cu-zi, promitem sa scriem intr-un viitor articol. Pana atunci insa, nu uitati, oferiti-va un strop de liniste zilnic si veti vedea lucrurile altfel. Va asteptam cu drag pe siteul www.re-conectarea.ro pentru a afla lucruri fascinante despre tine, noi, si ceea ce inconjoara, iar daca doresti sa experimentezi reconectarea personala, cheama-ne.

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!